Hobro IK og Jesper Bøge forlænger samarbejdet

Aftalen mellem Hobro IK og den 27-årige forsvarsspiller Jesper Bøge er netop blevet forlænget, så parterne nu har papir på hinanden frem til sommeren 2021.
 
Hobro IK og Jesper Bøge er blevet enige om at forlænge samarbejdet med yderligere tre år, hvorfor Hobro IK får glæde af forsvarsspillerens kvaliteter frem til sommeren 2021.
 
Jesper Bøge, der både har spillet højre back og midtstopper i indeværende sæson, kom til Hobro IK fra FC Fyn i vinteren 2013. Den 27-årige fynbo har dog fået størstedelen af fodboldopdragelsen på FC Midtjyllands fodboldakademi.
 
- Jeg er jo super glad for at være i Hobro IK, så forlængelsen kom helt naturligt for mig. Vi har et super hold, som jeg også har lyst til at være en del af i de kommende år. Både holdet og jeg selv er inde i en rigtig positiv udvikling, og jeg er spændt på at se, hvad vi sammen kan drive det til, siger Jesper Bøge.
 
- Der er mange gode mennesker i og omkring klubben, som betyder meget for mig. Jeg har det rigtig godt med både mine holdkammerater og vores trænerteam, som viser mig masser af tillid. Så jeg er rigtig glad for kontraktforlængelsen, slutter Jesper Bøge.
 

(Foto: Dannie Rosenkrantz)


Hobro IK’s sportschef, Jens Hammer Sørensen, er ligeledes tilfreds med kontraktforlængelsen.
 
- Jesper har været i klubben i snart fem år og er efterhånden blevet en af vores egne. Han står for meget af det, vi gerne vil her i Hobro IK. Han er en dygtig forsvarsspiller, som er god på bolden og som kan skabe ro i vores spil. Jeg vil også karakterisere ham som en leder, forstået på den måde, at han på sin egen stille facon er med til at trække tingene i den rigtige retning. Så jeg er naturligvis meget tilfreds med, at vi er blevet enige om at forlænge aftalen, udtaler sportschef Jens Hammer Sørensen.
 
Jesper Bøge har spillet 137 kampe for Hobro IK og er kommet på måltavlen tre gange. 


(PRESSEMEDDELELSE 15-11-2017)

Tilbage til oversigten