Hobro IK og Mikkel M.P. forlænger aftalen

Hobro IK og Mikkel Mejlstrup Pedersen er blevet enige om en ny aftale, der gør midtbanespilleren til Hobro IK-spiller frem til sommeren 2023.


(Foto: Dannie Rosenkrantz)


 
23-årige Mikkel Mejlstrup Pedersen er vokset op på Amerikavej i Hobro ganske tæt på DS Arena. Midtbanespilleren startede fodboldkarrieren i Hobro IK, og her spillede han, indtil han som U15-spiller skiftede til Randers FC. I sommeren 2016 vendte han tilbage til Hobro IK, og her kommer han også til at spille i de kommende tre og et halvt år, da aftalen mellem parterne netop er blevet forlænget frem til sommeren 2023.
 
Sportschef Jens Hammer Sørensen udtaler:
 
- Mikkel har taget store skridt, siden han i 2016 vendte tilbage til Hobro IK, og han har udviklet sig til at være en rigtig dygtig fodboldspiller. Han har i denne sæson spillet fra start næsten hver gang, og han har præsteret rigtig godt. Derudover er han en lokal knægt, der står for hårdt arbejde og ydmyghed, og derfor passer han rigtig godt ind i Hobro IK.
 
- Vi er utroligt glade og stolte over den udvikling, som Mikkel har gennemgået i sine år i Hobro IK. Det vidner om, at vi i Hobro IK har et godt miljø, hvor der er gode muligheder for at udvikle sig som fodboldspiller, siger sportschef Jens Hammer Sørensen.
 
Mikkel M.P. har spillet fra start i 19 ud af Hobro IK’s 20 kampe i 3F Superligaen i denne sæson, og midtbanespilleren er glad for udsigten til at spille endnu flere kampe for sin barndomsklub i de kommende år:
 
- Jeg er rigtig glad for, at vi er blevet enige om at forlænge aftalen. Jeg er jo Hobro-dreng, så det er specielt for mig at spille her i Hobro IK. Jeg var aldrig i tvivl om, at jeg gerne vil forlænge, for jeg nyder virkelig at spille her i klubben.
 
- Jeg føler, at jeg har udviklet mig meget som fodboldspiller i de seneste år her i Hobro IK, og jeg tror, at jeg kan udvikle mig yderligere i de kommende år. Jeg skal kæmpe for at blive ved med at spille fast, og så vil jeg arbejde på at tage mere ansvar og være en leder inde på banen, siger Mikkel Mejlstrup Pedersen.
 
Mikkel M.P. har spillet i alt 96 førsteholdskampe og scoret et enkelt mål for Hobro IK.


(PRESSEMEDDELELSE 02-01-20)

Tilbage til oversigten