Hobro IK og PUMA forlænger samarbejdet

I de sidste fem år har Hobro IK optrådt i tøj fra PUMA, og det bliver også tilfældet i de næste fem år, da Hobro IK og PUMA er blevet enige om at forlænge samarbejdet frem til sommeren 2025.


(Foto: Dannie Rosenkrantz)


 
I 2015 indgik Hobro IK og PUMA et nyt samarbejde, som har betydet, at Hobro IK siden 2015 har optrådt i tøj fra den tyske tøjgigant, der er en af verdens førende producenter af fodbold- og sportsudstyr.
 
Der har generelt været stor tilfredshed med samarbejdet fra begge parter, og derfor er aftalen nu blevet forlænget med yderligere fem år. Dermed fortsætter Hobro IK tøjmæssigt med at være i samme liga som europæiske topklubber som Borussia Dortmund, Manchester City FC og AC Milan.

Salgsansvarlig direktør i Hobro IK, Jimmie Nielsen, glæder sig over, at det gode samarbejde med PUMA fortsætter i de kommende fem år med en række nye vilkår og perspektiver, der gør aftalen til den historisk største tøjaftale i Hobro IK’s historie:
 
- Vi er ydmyge og stolte over, at vi i de kommende fem år kan fortsætte det gode samarbejde med PUMA, som blev startet for fem år siden. Samlet set er den nye aftale den største tøjaftale i Hobro IK's historie, og den føjer nye perspektiver til det tætte samarbejde. Det gælder blandt andet i forhold til udvikling af nyt spillertøj, merchandiseudvalg og vores klubsamarbejde. Derudover er det vigtigt for os, at det er en langsigtet aftale, da det giver os de bedste forudsætninger for at videreudvikle det stærke samarbejde, siger salgsansvarlig direktør i Hobro IK, Jimmie Nielsen.


 


 
Sten Larsen, Team Sport Manager hos PUMA Denmark A/S, er ligeledes glad for, at samarbejdet med Hobro IK fortsætter:
 
- Vi har i de seneste fem år haft et rigtig godt samarbejde med Hobro IK, som mod alle odds har formået at fortsætte deres fodboldmæssige eventyr og bide sig fast i toppen af dansk fodbold. Samtidig er Hobro IK en ’hel’ fodboldklub, som har hold fra de mindste rækker og helt op til førsteholdet i 3F Superligaen. Det er fantastisk at skulle fortsætte samarbejdet med sådan en klub, der også står for en række værdier, som passer rigtig godt sammen med de værdier, som PUMA står for, siger Sten Larsen, der er Team Sport Manager hos PUMA Denmark A/S.
 
I samarbejdet indgår Sport24 i Hobro og Hadsund fortsat, og det vil i disse butikker fortsat være muligt at købe Hobro IK-merchandise. Sport24 vil ligeledes administrere en online webshop, således at alle fans i hele landet let kan få adgang til at købe merchandise fra klubben.(PRESSEMEDDELELSE 08-11-19)

Tilbage til oversigten