Hobro IK opruster til sæson 2 af eSuperligaen

Den første sæson af eSuperligaen løb af stablen i november og december i 2018, hvor 16 af landets bedste fodboldklubber konkurrerede i EA Sports FIFA. Den 26. februar vender eSuperligaen tilbage med sæson 2, og her har Hobro IK en ny spiller med.


19-årige Daniel Kølbæk skal tørne ud for Hobro IK i anden sæson i eSuperligaen.


Klubben fra Mariagerfjord har således lavet en aftale med den 19-årige FIFA-spiller Daniel Kølbæk. ”Kølbæk” tilslutter sig et team, der i forvejen består af Mathias Bech Andersen, Joakim Lynge og træner René Bryner. De tre repræsenterede Hobro IK i den første sæson af eSuperligaen, hvor Hobro IK sluttede som nummer 13 ud af 16, og de fortsætter alle i den kommende sæson.


Fra venstre: Joakim Lynge, Mathias Bech Andersen og René Bryner.

 
- Vi var selvfølgelig ærgerlige over, at vi endte med at dumpe ned på 13. pladsen i første sæson i eSuperligaen, men generelt var vi tilfredse med mange af præstationerne undervejs i sæsonen. Derfor har vi prioriteret at holde sammen på holdet fra første sæson bestående af Mathias Bech og Joakim Lynge kombineret med træner René Bryner. Den plan er vi lykkedes med, og det er vi glade for, fortæller marketingansvarlig i Hobro IK, Mikkel Højbo.
 
- Derudover har vi tilknyttet en ny dygtig spiller i form af Daniel Kølbæk, så vi nu har tre dygtige spillere. Til hver kamp i eSuperligaen må vi jo kun stille med to spillere ad gangen, så med tilgangen af Daniel Kølbæk bliver der virkelig konkurrence om pladserne, hvilket er med til at holde spillerne skarpe. Vi bliver også mere uforudsigelige, da vores modstandere ikke på forhånd ved, hvilket to spillere, de skal dyste mod. Så vi er meget tilfredse med teamet, og nu glæder vi os bare til at tage hul på den nye sæson den 26. februar, slutter Mikkel Højbo.
 
Du kan følge Hobro IK’s eSuperliga-mandskab via holdets nye Facebook-side, nye Instagram-profil og nye Twitter-konto.

Tilbage til oversigten