​Hobro IK rykker ned efter intens kamp mod Lyngby BK

(Foto: Dannie Rosenkrantz) 
I en intens kamp om nedrykning, trak Lyngby BK sig, samlet set, sejrrigt ud af opgøret og sende Hobro IK ned i Nordic Bet Ligaen.
 
Kampen om overlevelse i 3F Superliga, blev fløjtet i gang af dommer Mads-Kristoffer Kristoffersen på et ”fyldt” Lyngby Stadion. Hobro IK kom bedst ud til kampen og satte fra første minut et solid pres på hjemmeholdet.
 
Efter otte minutters spil var der også Hobro IK, der spillede sig frem til første chance, og denne chance skulle resultere i et mål til gæsterne. Mathias Haarup og Mikkel M.P. erobrede flot bolden, spillede op til Pål Alexander Kirkevold, der flot chippede Emmanuel Sabbi i dybden. Kantspilleren forsøger at spille bolden på tværs, og på vejen rammer bolden Lasse Nielsen, der sparker bolden i eget net. En god start af gæsterne, der nu kun manglede ét mål for at sikre overlevelse.

(Foto: Dannie Rosenkrantz) 
Kampen udviklede sig efter målet til en kamp på midtbanen, men med et Hobro-hold der satte et massivt pres ind. Gæsterne var enormt tændte, og måske til tider overtændte, hvilket resulterede i et gult kort til Edgar Babayan.
 
Hobro-spillerne jagtede mål nummer 2, der skulle sikre Hobro IK overlevelse i 3F Superliga. Gæsterne spillede sig frem til flere hjørnespark, der blev halvfarlige, uden at volde Lyngby-mandskabet problemet. Næste afslutning i kampen kom efter godt 20 minutters spil, hvor bolden endte ved Imed Louati, efter flotte Hobro-kombinationer, men Tuneserens afslutning var lige på Lyngby-målmanden.
 
Stik mod spil og chancer fik Lyngby BK udlignet. Efter en lang bold fra Lyngby-målmanden endte bolden ved Mathias Hebo Rasmussen, der på et flot langskud udlignede til 1-1. Målet ændrede ikke noget for Hobro IK, der stadig skulle score et mål. Denne gang ville et 1-2 mål sende kampen i forlænget spilletid.

Efter det udlignende mål, kom Lyngby BK bedre med i kampen og blandt andre Rezan Corlu havde en farlig afslutning, men over Hobro-målet.

Kampen blev mere lige, men stadig med Hobro IK som det farligste mandskab. Mikkel M.P. erobrer flot bolden, spiller Imed Louati fri på kanten af feltet, men afslutningen rammer indersiden af stolpen og springer ud i spil igen.  


(Foto: Dannie Rosenkrantz) 
Resten af halvlegen prøvede begge hold at spille sig frem til chancer, uden at blive farlige. Dermed endte første halvleg med stillingen 1-1.

Begge hold kom uændret ud til anden halvleg.

Kampen startede som første halvleg endte, med en masse spil midt på banen. Første afslutning i anden halvleg kom fra Edgar Babayan. Et langskud med venstrefoden, men Lyngby-målmanden klarede til hjørnespark. Dette hjørnespark afledte et nyt, begge sparket af Christian Cappis. Imed Louati for hovedet på og sender en farlig afslutning afsted, men dommeren fløjter for frispark og bolden ender på Lyngby-fødder.

Lyngby BK kom meget afventende ud efter pausen og lod boldbesiddelsen være hos Hobro IK. De forsøgte at spille sig farlige på kontraangreb, men Hobro-forsvaret stod solidt i denne periode af kampen. Duellerne blev hårdere og hårdere som kampen skred frem, men bolden forblev mest på Hobro-fødder. Hjemmeholdet stillede sig modsat Hobro IK ned for at forsvare det uafgjorte resultat, der ville sikre dem overlevelse i 3F Superligaen.

Efter godt en times spil kom Lyngby BK bedre med i kampen, men lurede stadig på kontraangreb og lange bolde. Hobro IK bed stadig fra sig, især på hjørnespark var gæsterne farlige, men uden at teste Lyngby-målmanden.

Med 25 minutter tilbage af kampen jagtede Hobro IK stadig det udlignende mål, der skulle sende kampen i forlænget spilletid.

Det skulle dog blive Lyngby BK, der igen skulle blive farlige på netop et kontraangreb. Rezan Corlu fik efter en masse fumlen bolden med sig og løb fra Hobro-forsvaret og sparkede bolden i mål til 2-1. Dette mål betød at Hobro IK igen skulle op og score to mål for at redde sig en sæson mere i 3F Superligaen.

Efter føringsmålet kom Hobro IK med et hurtigt tryk, men igen uden at blive farlige. Umiddelbart efter var det igen Lyngby BK på et kontraangreb, men denne gang reddede Jesper Rask skuddet.

Efter 76 minutters spil kombinerede Hobro IK flot på højre kanten. Bolden ender til sidst ved Edgar Babayan, der efter en flot skudfinte udplacerer Lyngby-målmanden. Hobro IK skulle nu igen kun bruge ét mål for at sikre overlevelse.


(Foto: Dannie Rosenkrantz) 
Hobro IK pressede herefter hårdt på for det udlignende mål og voldte Lyngby-forsvaret problemer i flere omgange, men bolden ville ikke det sidste stykke over stregen. Dybt inde i dommerens tillægstid, opstod der tumult efter et frispark. Dette resulterede i tre røde kort, hvor to af dem var til Hobro IK.

Kort efter fløjtede dommer Mads-Kristoffer Kristoffersen kampen af og dermed rykkede Hobro IK ud af 3F Superligaen.

Kampfakta:
Lyngby BK 2 - 2 Hobro IK (1-1)

Mål:
Lyngby BK 0 - 1 Hobro IK, Lasse Nielsen, Selvmål (8. min.)
Lyngby BK 1 - 1 Hobro IK, Mathias Hebo Rasmussen (22. min.)
Lyngby BK 2 - 1 Hobro IK, Rezan Corlu (68. min.)
Lyngby BK 2 - 2 Hobro IK, Edgar Babayan (76. min.)
 
Hobro IK-opstilling:
Jesper Rask
Mathias Haarup – Jesper Bøge – Rasmus Minor (C)– Jacob Tjørnelund
Emmanuel Sabbi – Mikkel M.P. – Christian Cappis – Edgar Babayan
Pål Alexander Kirkevold – Imed Louati

Udskiftninger:
Ud: Jesper Bøge - Ind: Simon Jakobsen (75. min.)
Ud: Jacob Tjørnelund – Ind: Mads Hvilsom (75. min.)
Ud: Mathias Haarup – Ind: Brandon Onkony (89. min.)
 
Ubenyttede spillere: Adrian Kappenberger, Jonas Brix-Damborg, Mathies Skjellerup, Nicholas Gotfredsen.
 
Advarsler:
Edgar Babayan, Hobro IK (11. min.)
Jesper Bøge, Hobro IK (57. min.)
Emmanuel Sabbi, Hobro IK (73. min.)
Martin Ørnskov, Lyngby BK (83. min.)
Christian Cappis, Hobro IK (83. min.)
Frederik Winther, Lyngby BK (87. min.)
Thomas Mikkelsen, Lyngby BK (90+3. min.)
Pascal Gregor, Lyngby BK (90+6. min.)
Christian Cappis, Hobro IK (83. min.)

Røde kort:
Rezan Corlu, Lyngby BK (90+9. min.)
Brandon Onkony, Hobro IK (90+9. min)
Edgar Babayan, Hobro IK (90+9. min)

Tilskuertal:
XX

Dommer:
Mads-Kristoffer Kristoffersen

Tilbage til oversigten