Hobro IK sejrede med 4-2 over Hjørring IF

Kr. Himmelfartsdag tørnede HI og HIK sammen på Landlyst’s bane 1 i Hjørring.
De to mandskaber har mødt hinanden en del det sidste år, og hver gang har det været tætte opgør, som ofte er endt med uafgjort.
Begge hold skulle dog gå efter sejren denne torsdag eftermiddag, da begge mandskaber er pisket til point for at holde kontakt til Sæby og især Herning Fremad og Randers Freja.
 
HI startede ud med at bringe sig i front allerede efter 14 minutter. De spillede skarpt mellem voresstopper og back og HI’s højre kant brager den konsekvent i det lange hjørne. Vi kommer dog fint efter det, hvor vi bibeholder konceptet og overblikket i kampen. Det resulterer både i chancer og mål, og det bliver 1-1 i 28. min., da anfører Mathias Dreyer bringer balance i regnskabet. Blot 10 minutter senere bringer allroundspilleren Mathias Melgaard os foran med 2-1 med et præcist placeret spark i det lange hjørne efter han havde trukket ind i banen fra sin position fra venstre kant. Oliver Keldberg Andersen snører to mand med sine vævre driblinger og finder “Mel”, der altså får scoret for anden kamp i træk.
 
Der var blæst og regn, og derfor var begge mandskaber tilfredse med at komme i læ efter 45 minutter, hvor et glas saftevand stod klar fra de flinke værter.
 
Flinkheden var ovre i det 48. minut, da HI udlignede ved deres farligste spiller og topscorer Ruben Winther. En situation hvor vi så en anelse passiv og uafklaret ud og hvor Ruben snapper bolden i bagerste område og header udligningen i kassen. Det var et hårdt slag i starten af anden halvleg efter vi i pausen snakkede om at vi skulle sætte proppen i rent defensivt.
 
Hobro IK spillerne havde dog et ekstra gear og en unik skarphed på dagen. Sjældent har vi været så effektive foran mål i foråret. Oliver Keldberg og Simon Barslund i front vikarierede flot i fraværet af HIK topscorer Mathias Damborg, der i øjeblikket ferierer på Kreta. “Oli” scorer til 3-2 i 65. minut, da han efter konsekvent tryk fra Kasper Vernersen og han selv sparker bolden i kassen med et fladt spark, endnu engang efter det lange hjørne.
 
Det vigtige 4-2 mål fik vi også, da vi scorede et glimrende mål. Oliver Keldberg går dybt i bolden med et indlæg mod bagerste område, hvor Mathias Dreyer kommer stormende i et hidsigt 8’er løb. Han firsttimer og placerer endnu engang HI keeperen med en scoring i det lange hjørne. Flot flot mål og det gav endnu større glæde, da dette blev trænet intensivt til tirsdagens træning.
 
Herefter kommer HI mest på bolden, men vi forsvarer os bravt og holder føringen hjem.
 
På søndag gælder det så forårets tredjesidste kamp, når vi gæster Tjørring IF. Vi tabte i en tam indsats mod Tjørring i første opgør. Kampen endte 0-1 til Tjørring, og vi har i den grad revanche til gode. Vi har noget at spille for, idet vi har kontakt til Herning på 2. pladsen. De har dog en kamp tilgode mod netop HI, men vi har Herning på hjemmebane i næstsidste runde.
 
Målsætningen før foråret var top 4 og gerne top 2, hvis vi ville vise os dygtige nok. Vi kan stadig nå alt mellem 2. og 6. pladsen, så der skal fuldt fokus på kampen på søndag.
 
Vi har stadig Sinthusan Manoharan, Kian Frandsen, Emil Hansen og evt. Rune Hastrup på skadelisten.
 

Tilbage til oversigten