Hobro IK siger farvel til målmandstræner

(Foto: Dannie Rosenkrantz)
De seneste to år har Hobro IK haft glæden af Kresten Vedstesen som målmandstræner, men efter denne sæson skal målmandstræneren prøve sig af i Viborg FF.
 
Målmandstræner Kresten Vedstesen har de seneste år været en del af trænerteamet i Hobro IK. Denne sæson bliver dog Krestens sidste i Hobro IK, da han har valgt at takke ja til et tilbud i Viborg FF. Kresten Vedstesen har primært arbejdet med klubbens 3F Superligamålmænd og har i flere omgange høstet store roser i forbindelse med sit arbejde.
 
- Kresten er en fagligt meget dygtig målmandstræner, der har vist sig at være en stor gevinst for klubben. Både i sit arbejde med vores målmænd på banen, men også i den analytiske del, hvor han bl.a. har afluret flere straffesparksskytter til vores fordel. Kresten er en meget vellidt person, og vi er naturligvis rigtig kede af, at vi må tage afsked med ham, siger sportschef Jens Hammer Sørensen.
 
Udover arbejdet med førsteholdet, har Kresten det overordnede ansvar for målmandstræningen i ungdoms- og talentafdelingen, der har været med til at sikre den røde tråd gennem klubbens målmandstræning.
 
- Kresten har ydet en stor indsats i Hobro IK og vi ønsker ham alt muligt held og lykke i fremtiden, slutter sportschef i Hobro IK Jens Hammer Sørensen.
 
Hobro IK starter nu processen om at finde en ny målmandstræner til 3F Superligatruppen.

PRESSEMEDDELELSE
07-07-2020
 

Tilbage til oversigten