Hobro IK skal indhente 0-1-nederlag mod SønderjyskE

Kees Luijckx sænkede sidste weekend Hobro IK, da hans forrygende frisparksmål sikrede SønderjyskE en sejr på 1-0 på Sydbank Park. I morgen mødes de to hold i returopgøret på DS Arena, og her skal Hobro-mandskabet forsøge at indhente sønderjydernes føring.

Det kan risikere at blive sæsonens sidste kamp, når Thomas Thomasbergs tropper løber ud på DS Arena i morgen søndag kl. 16.00 til returopgøret mod SønderjyskE. Formår Hobro IK ikke at vinde over SønderjyskE over to kampe, er sæsonen slut for morgendagens hjemmehold.

Derfor bruges kampen også til at sige farvel til fire spillere, som ikke vil være at finde i Hobro-truppen efter sommerferien – heriblandt klubbens anfører, Mads Justesen, som inden morgendagens kamp er noteret for 339 førsteholdskampe for Hobro IK. Som bekendt får Mads stadig en rolle at spille, da han bliver ny salgschef i klubben.

Desuden siges der farvel til Quincy Antipas, som også har en stor stjerne blandt tilskuerne, Björn Kopplin, der rejser til Brøndby IF og Kasper Lynge Nielsen, hvis kontrakt udløber og som efter længerevarende problemer med rygpartiet desværre må indstille karrieren i samme ombæring.

Forhåbentligt får vi at se et hårdtfightende Hobro-mandskab, som er klar til at revanchere sidste weekends nederlag og dermed sikre minimum yderligere to Europa playoff-kampe.
 

Mads Justesen og resten af Hobro-truppen spiller returopgør mod SønderjyskE på DS Arena i morgen eftermiddag. (Foto: Dannie Rosenkrantz)


Trænerteamet har udtaget følgende trup til morgendagens opgør.

1. Jesper Rask
3. Jesper Bøge
4. Jacob Tjørnelund
6. Nicholas Gotfredsen
7. Vito Hammershøy-Mistrati
8. Frans Putros
9. Danny Olsen
12. Jonas Brix-Damborg
13. Mads Justesen
14. Mikkel Mejlstrup Pedersen
15. Björn Kopplin
16. Nicolaj Jørgensen
17. Edgar Babayan
23. Emmanuel Sabbi
24. Rasmus Minor Petersen
26. Martin Mikkelsen
27. Mathias Haarup
29. Sebastian Grønning
80. Quincy Antipas
 

I truppen finder man Nicholas Gotfredsen, der ikke har været i aktion i en officiel kamp siden december sidste år. For små to uger siden fik han comeback i Reserveligaen, og nu er han altså klar til at indgå i Alka Superliga-truppen.

Opgøret mod SønderjyskE fløjtes op på DS Arena klokken 16.00 i morgen. Har man ikke mulighed for at overvære opgøret, så kan man se kampen på TV3 Sport og Viaplay.dk.

Tilbage til oversigten