Hobro IK styrker sundhedssektoren

Superliga-spillerne i Hobro IK får nu øgede behandlingsmuligheder. Klubben har nemlig fået tilknyttet kiropraktor Rikke Udby Craven som supplement til massører og fysioterapeut.
 
Rikke Udby Craven, der er indehaver af Kiropraktisk Klinik i Hobro, er specialist i sportskiropraktik. Hver mandag, onsdag og fredag vil Superliga-spillerne således kunne drage fordel af hendes ekspertise.
 
”Jeg beskæftiger mig med diagnostik, behandling og forebyggelse af smertetilstande, der udspringer fra hele bevægeapparatet, hvilket vil sige fra alle kroppens led og muskler og disses eventuelle påvirkning af nervesystemet,” forklarer Rikke Udby Craven
 
”For at undgå skader er det vigtigt, at der er balance i bevægeapparatet. Som udgangspunkt i mine undersøgelser, tjekker jeg at leddene bevæger sig som de skal, således at samarbejdet mellem muskler og led kan fungere optimalt. Grundstenen i mine behandlinger er selvfølgelig kiropraktisk manipulation, og det er nok her, at jeg adskiller mig mest fra de andre behandlere. Med mig som en del af behandlerteamet, håber jeg, at der bliver mere tid til forebyggelse og dermed færre skader. Hvis uheldet alligevel skulle opstå, er behandlerteamet nu så bredt, at vi, gennem godt samarbejde, vil være i stand til få spillerne hurtigere tilbage på banen,” siger Rikke. 

Foto: Rikke Udby Craven behandler Christoffer Østergaard i klinikken.

Solid erfaring med sportsfolk 
Rikke blev uddannet i 1992 i Los Angeles, Californien og arbejdede i en periode på en privat klinik i Anaheim i den gyldne stat på USA´s vestkyst. Rikke har tidligere været tilknyttet kiropraktor ved flere store begivenheder, blandt andet VM i skøjteløb i Norge i 2002, OL i Athen 2004 samt World Games i Duisburg i 2005.
 
Herudover er Rikke desuden kiropraktor for eliteroeren Fie Udby Erichsen, der vandt en sølvmedalje ved OL i London i 2012. CV´et indeholder også en karriere som kiropraktor for flere professionelle cykelhold, herunder Team Glud & Mastrand Cycling samt Concordia Himmerland Cycling. Rikke har desuden været formand for Hobro Cykle Klub fra 2005 til 2012.
 
Udover sportsfolk tager Rikke og hendes kolleger i klinikken på Banegården i Hobro imod alle andre, der har behov for behandling af bevægeapparatet.

 

Tilbage til oversigten