Hobro IK tabte i et tæt Nordjysk Reserveliga-opgør

Mandag eftermiddag tog AaB imod Hobro IK i et Nordjysk lokalopgør i Reserveligaen.

AaB var i første halvleg mest på bolden, men det unge mandskab fra Mariagerfjord stod fint på banen og gav generelt ikke AaB lov til at spille sig frem til ret mange målchancer.

Aalborgenserne udnyttede dog den ene store mulighed de fik i første halvleg, da de bragte sig foran efter et lille kvarter. Frederik Børsting udnyttede en AaB-omstilling, hvor han alene foran Adrian Kappenberger kunne bringe de rød-hvid stribede foran, dette efter at Hobro-mandskabet ved Frederik Elkjær havde haft en fin afslutning kort forinden.I anden halvleg kom Hobro IK mere på bolden, og tilspillede sig et hav af gode chancer. Flere af chancerne blev skabt efter rigtig godt forarbejde af en velspillende Frederik Elkjær. U19-spilleren kreerede også anden halvlegs største chance, da han sendte et indlæg ind i panden på Mathies Skjellerup, som dog måtte se afslutningen gå til hjørnespark, efter en flot redning i AaB-målet af en velspillende Andreas Hansen.

Den sidste halve time spillede AaB med kun 10 mand, og med en mand i overtal skabte Hobro IK rigtig mange gode målchancer, men bolden ville ikke ind, hvorfor Hobro IK, på trods af en fin præstation, måtte rejse tomhændet retur fra Aalborg.


Kampfakta:
AaB 1-0 Hobro IK (1-0)

Mål:
AaB 1-0 Hobro IK, Frederik Børsting (14. min)

Hobro-opstilling:
Adrian Kappenberger
Kerim Memija – Brandon Onkony – Mads Frandsen (U19) – Frederik Elkjær (U19)
Alexander Baun – Mikkel M.P. – Hamse Hussein – Mike Vestergaard (Gæstespiller) – Christian Hørby (U19)
Mathies Skjellerup

Udskiftninger:
Ud: Christian Hørby (U19) – Ind: Frederik Jørgensen (U19) (60. min)
Ud: Mikkel M.P. – Ind: Frederik Dietz (U17) (71. min)
Ud: Alexander Baun – Ind: Mads Freundlich (U17) (82. min)
Ud: Mads Frandsen (U19) – Ind: Nikolaj Sørensen (U19) (82. min)


Tilbage til oversigten