Hobro IK tabte med tre mod FCK

På et mål af Viktor Fischer i første halvleg og to mål af Robert Skov i anden, vandt FC København aftenens opgør på DS Arena med 3-0.

På et velbesøgt DS Arena tog Hobro IK mandag aften imod FC København i sæsonens første hjemmekamp.
 
Forhåndsfavoritterne fra København kom bedst fra start i opgøret og var flere gange tæt på at spille sig frem til store muligheder. En sådan fik de efter 10 minutter, da Dennis Vavro headede på overliggeren efter et frispark.
 
Derefter fulgte en periode, hvor mandskabet fra Mariagerfjord fik spillet til at flyde fint foran gæsternes målfelt. De udmøntede sig blandt andet i et fint forsøg fra Edgar Babayan, som Jese Joronen klarede med en fodparade.
 
Det så ud til at blive bedre og bedre for Allan Kuhns mandskab, efterhånden som tiden gik, men efter 30 minutter bragte gæsterne sig i front. Viktor Fischer tacklede sig fri inde i feltet, hvorefter han let kunne udplacere Jesper Rask.
 
Senere havde Emmanuel Sabbi en mulighed for at bringe balance i regnskabet, da han flot pillede en høj bold ned, hvorefter han drejede rundt og afsluttede. Jese Joronen havde dog styr på det i gæsternes mål, som han holdt rent i første halvleg.
 

(Foto: Dannie Rosenkrantz) 


To gange Skov efter pausen
I det første minut af anden halvleg var et fladt indlæg fra Martin Mikkelsen tæt på at nå frem til en fri Sebastian Grønning, men gæsternes Sotirios Papagiannopoulos kom på tværs og fik afværget situationen.
 
Herefter fulgte et langt FCK-pres, hvor Hobro-mandskabet mest brugte tid på at forsvare og lure på omstillinger. Det gav flere muligheder for gæsterne, som ikke fik udbytte af spilovertaget grundet uskarphed kombineret med et par fine redninger fra Jesper Rask.
 
Da stadionuret rundede 65 minutter, viste Emmanuel Sabbi fint overblik, da han spillede Vito Hammershøy-Mistrati fri med en god aflevering. Midtbanekreatøren afsluttede første gang, men forsøget blev rettet ud på stolpen og derefter ud til hjørnespark.
 

(Foto: Dannie Rosenkrantz)


Fem minutter senere blev føringen fordoblet for gæsterne, da Robert Skov driblede ind i banen nede på baglinjen. Da Hobro-defensiven ikke formåede at få stoppet kantspilleren, fik han fra en spids vinkel afsluttet ind på Frans Putros og ind i mål.
 
I jagten på en reducering gav Allan Kuhn debut til nyerhvervelsen Djiby Fall. Kort efter indskiftningen steg han og Nicholas Gotfredsen i fællesskab til vejrs på et indlæg, hvor sidstnævnte headede på mål og fremtvang et hjørnespark. Det hjørnespark skabte problemer for gæsterne, da bolden havnede hos Nicholas Gotfredsen, der afsluttede tæt foran mål, men Jese Joronen fik med en refleksredning sendt bolden op på overliggeren, hvorefter den blev sparket væk.
 
I slutminutterne kunne Robert Skov i stedet gøre det til 0-3, da han sparkede et frispark direkte i mål uden chance for Jesper Rask. Det blev kampens sidste scoring, hvorfor mandskabet fra Mariagerfjord måtte gå fra banen uden point.
 
 
Kampfakta:
Hobro IK 0-3 FC København (0-1)

Mål:
Hobro IK - FC København 0-1, Viktor Fishcer (30. min.)
Hobro IK - FC København 0-2, Robert Skov (71. min.)
Hobro IK - FC København 0-3, Robert Skov (88. min.)

Hobro-opstilling:
Jesper Rask
Jesper Bøge - Yaw Amankwah - Rasmus Minor - Frans Putros
Emmanuel Sabbi - Martin Mikkelsen - Danny Olsen- Vito Hammershøy-Mistrati - Edgar Babayan
Sebastian Grønning

Udskiftninger:
Ud: Danny Olsen - Ind: Nicholas Gotfredsen (28. min.)
Ud: Sebastian Grønning - Ind: Djiby Fall (74. min.)
Ud: Frans Putros - Ind: Jacob Tjørnelund (85. min.)

Ubenyttede spillere:
Adrian Kappenberger, Mikkel Mejlstrup Pedersen, Mathias Haarup, Quincy Antipas.

Advarsler:
Frans Putros – Hobro IK (48. min.)
Nicholas Gotfredsen – Hobro IK (87. min.)

Boldbesiddelse:
Hobro IK: 29,7%
FC København: 70,3%

Tilskuertal:
3.511 tilskuere

Dommer:
Jørgen Daugbjerg Burchardt
 

Tilbage til oversigten