Hobro IK tager imod Brøndby IF i topkamp

Hobro kom ned på jorden, da de sidste uge tabte 1-5 til FC Midtjylland. I morgen skal Thomas Thomasbergs mandskab tilbage på sporet, når de tager imod Brøndby hjemme på DS Arena, hvor de har vundet alle kampene hidtil i denne sæson.

Det er et Hobro-mandskab, der skal tilbage på hesten i ligaen, når de søndag aften kl. 18.00 tager imod Alka Superligaens nummer fire fra Brøndby IF. Sidste søndag tabte hjemmeholdet 1-5 mod FC Midtjylland, hvor deres norske Alexander Sørloth gjorde det onde ved hobrogenserne med et hattrick.

Onsdagens pokalkamp mod Slagelse B&I gav heldigvis selvtillid på kontoen med en 5-1-sejr i pokalturneringens 3. runde. Sebastian Grønning scorede her sit første hattrick i Hobro-trøjen, og sammen med de resterende målscorer Yaw Amankwah og Danny Olsen sørgede de for en god tur hjem til Himmerland.

Hobro er hidtil ubesejret på DS Arena, og SønderjyskE blev sidste hjemmekamp sendt hjem med en sen Pål Kirkevold-scoring i kampens sidste minutter. Ser man bort fra det seneste resultat mod FC Midtjylland, kan Hobro IK dog se tilbage på en flot sæsonstart med kun to nederlag i ni kampe, og en 2. plads med 17 point.

Brøndby IF kommer ind til opgøret med 0-0 på hjemmebane mod AaB og har ikke været i stand til at vinde de sidste to kampe, selvom de mod OB spillede næsten en hel kamp mod OB i overtal. Så det er et Brøndby-mandskab, der kommer sultne ind til opgøret mod Hobro IK, som de kan overhale, hvis de er i stand til at få alle tre point i morgendagens kamp.

Hjemmeholdet derimod kan spille sig op på en delt førsteplads med FC Nordsjælland, som i går kun formåede at få et enkelt point mod SønderjyskE hjemme på Farum Park. Der er altså lagt op til topopgør i morgen, når Brøndby IF kommer på besøg på ’fortet’ DS Arena.

Quincy Antipas kan i morgen se frem til at tage imod sine tidligere holdkammerater fra Brøndby IF. (Foto: Dannie Rosenkrantz)
 

Til kampen mod Brøndby IF har trænerteamet udvalgt følgende spillere.

1. Jesper Rask
3. Jesper Bøge
5. Yaw Amankwah
6. Nicholas Gotfredsen
7. Vito Hammershøy-Mistrati
9. Danny Olsen
10. Pål Alexander Kirkevold
12. Jonas Brix-Damborg
14. Mikkel Mejlstrup Pedersen
15. Björn Kopplin
16. Nicolaj Jørgensen
17. Edgar Babayan
23. Emmanuel Sabbi
24. Rasmus Minor Petersen
26. Martin Mikkelsen
27. Mathias Haarup
29. Sebastian Grønning
80. Quincy Antipas

Med i truppen er Jesper Bøge, der sad ude med en mindre skade i seneste Alka Superliga-opgør mod FC Midtjylland. Til gengæld må Thomas Thomasberg se bort fra Jacob Tjørnelund, der desværre måtte gå skadet fra pokalopgøret i Slagelse i onsdags.

Der er kampstart på DS Arena i morgen klokken 18.00, men husk, at vi lader op til kampen med et fanzone-arrangement på kunstgræsbanen allerede fra klokken 16.00. Det arrangement finder man mere info om her.

Det spændende opgør mod Brøndby IF vises i dit tv på TV3+ samt på streamingtjenesten Viaplay.dk med optakt fra klokken 17.00. Man kan, som altid, også  følge kampen via Hobro IK’s profiler på de sociale medier Facebook, Twitter og Instagram.

Tilbage til oversigten