Hobro IK udlejer angriber til norsk klub

Hobro IK har i dag indgået en aftale med den norske Tippeliga-klub Sarpsborg 08, der har lejet Pål Alexander Kirkevold frem til den 30. juni.
 
Hobro IK hentede den 1. september sidste år den norske angriber Pål Alexander Kirkevold til klubben på en treårig aftale, men har besluttet sig for at udleje nordmanden til Sarpsborg 08 resten af foråret.
 
Det hænger sammen med, at klubben har modtaget et økonomisk godt tilbud fra den norske Tippeliga-klub samtidig med, at Quincy Antipas er på vej tilbage til startopstillingen inden længe. Herudover har Pål Kirkevold i forårets første fire kampe i gennemsnit kun spillet 46 minutter, og han har derfor brug for at få nogle flere kampe i benene.
 
”Vi har været glade for Pål Kirkevold, og vi håber, at han får masser af spilletid og succes i Sarpsborg, så han kommer tilbage fra lejeopholdet i Norge i en god fysisk og mental tilstand,” siger sportschef Jens Hammer Sørensen i en kommentar.
 
Hovedpersonen selv er da også tilfreds med arrangementet.
 
”Det er en fin mulighed for at få mere spilletid igen. Det vigtigste for mig er at spille hver gang, og jeg synes, at denne mulighed er rigtig for mig lige nu. Sarpsborg er et godt hold, der er etableret i Tippeligaen, så jeg kommer til at træne og spille kampe på mindst ligeså højt niveau som i Hobro,” siger Pål Kirkevold.
 
Pål Kirkevold kom til Hobro IK fra Sandefjord, hvor han var klubbens topscorer. Tidligere har han optrådt i den norske 1 division for henholdsvis Mjøndalen og HamKam. I 2014 blev Pål Kirkevold kåret som årets spiller i 1. division i Norge i den sæson, hvor Sandefjord sikrede sig oprykning til Tippeligaen.

Foto: Dannie Rosenkrantz.Tilbage til oversigten