Hobro IK's JS herrer starter turneringen lørdag

Lørdag eftermiddag kl. 16.00 sparker Hobro IK's JS herrer turneringen i gang med en udekamp mod det dygtige oprykker mandskab fra Kristrup Boldklub.
 
I sommerferien er der sket en større udskiftning på HIK holdet. Flere erfarne spillere er stoppet pga. udfordringer med transporttid, studie eller skader, og det drejer sig om Oliver Keldberg Andersen, Søren Kragh, Simon Barslund, Emil Hansen og Jakob Justesen. Alle start-11 spillere i foråret så det er naturligvis et hårdt slag for holdet. 
 
Heldigvis er der også flere plusser på holdet. Mohammad Darvishani er tilbage på holdet, men desværre ikke aktuel til sæson premieren. Herudover er der flere u19-spillere, der er rykket op i seniorafdelingen, og det er netop disse, der nu skal tage det store skridt ind i senior verdenen. De har hver især et vist talent, men det kommer til at tage lidt tid, før de har vænnet sig til især fysikken i voksen fodbold.
Målmand Peter Kristiansen, forsvar Mathias Knügle Svendsen og offensiv spillerne Mads Gaardsøe og Ali Al Ali er alle førsteårs senior spillere, der er udtaget til første turneringskamp. Mads Gaardsøe spillede i foråret 3 kampe for JS holdet, mens de andre får deres debut lørdag i Kristrup. 
 
Kristrup har et meget flot hold, og jeg tænker umiddelbart, at de står stærkt som oprykkere. De havde et fint serie 1 hold, og herudover har de fået tilføjet flere spillere i denne sommer, hvor den mest fremtrædende nok er den tidligere divisionsspiller i Brabrand IF, Simon Riis. 
 
Generelt får vi det væsentligt hårdere end sidste efterår, hvor vi ikke tabte nogle kampe. Vi tror dog på egne evner, og de første tre kampe giver os et billede af, hvor vi står i forhold til niveauet i rækken. Vi starter mod tre oprykkerhold, nemlig Kristrup B, Holstebro B og Dronning B. 
 
Der er 8 hold i rækken(Kristrup, Dronningborg, Holstebro, Viborg FF, Tjørring, Vildbjerg, Randers Freja og Hobro IK. Altså 3 oprykkere, én nedrykker i VFF og hele 4 hold, der i foråret var i JS pulje med hinanden. Her endte både Freja og Tjørring over os i tabellen, mens vi var bedre placeret end Vildbjerg. 
 
Målsætningen er at klemme sig ind blandt top 4, som giver adgang til JS1 til foråret. 8.pladsen og evt. 7. pladsen giver nedrykning til serie 1, og det er selvsagt hverken vi eller de andre hold interesserede i, mens 5. og 6. pladsen giver adgang til forårets JS2 række. Jeg skal hilse og sige, at JS2 rækken ikke er sjov at spille i, da hele 5 ud af 8 hold rykkede ud i den lokale pulje i dette forår.
 
Truppen til premieren ser således ud:
Peter Kristiansen
Stefan Kahr
Rune Hastrup
Mathias Knügle Svendsen
Kasper Vernersen
Niclas Elfving
Jasmin Camic
Mathias Poulsen
Mathias Dreyer
Kristian Zinck Bach
Mads Gaardsøe
Ali Al Ali
Mathias Melgaard
Mathias Damborg
 
Cheftræner: Peter Thomsen
Assistent træner: Sinthusan Manoharan
Holdleder: Tommy Johnsen
 
Desuden spiller det nyoprykkede serie 2 hold på hjemmebane kl. 13.00 lørdag mod Farsø/Ullits.

Tilbage til oversigten