Hobro IK's JS1 hold pinligt ringe mod Freja

Fredag aften tog Hobro IK holdet til Randers for at se om vi kunne skabe en stime på to kampe med en god præstation i træk. Lad det være sagt med det samme - det kunne vi absolut ikke!
 
Vi mødte et rigtig godt Randers Freja hold, der med evig bevægelse, få berøringer på kuglen og sammenhæng i både defensiv og offensiven kørte os ud af banen. De var simpelthen hen bare væsentligt bedre end os på dagen, hvor vi selv leverede en pinligt ringe indsats.
 
Vi vidste godt, at vi ville møde dygtige mandskaber i dette forår, men det er frustrerende, at vi for øjeblikket selv underpræsterer, og det gjorde vi i den grad fredags mod de unge Randers drenge suppleret af en stadig dygtige Chris Sørensen og den rutinerede keeper Jesper Melskens.

Vi skal have fat i kraven på os selv, for vi har mange områder, hvorpå vi skal forbedre os de kommende uger. Hvis vi præsterer bare tæt på det vi gjorde i fredags, så kommer vi ikke til at få mange point.
 
Randers skabte vel tæt på ti gode muligheder, mens vi kunne mønstre to af slagsen, den største til Mathias Damborg i starten af 2. halvleg.
I øvrigt var det vores bedste periode, måske fordi Randers spillede i undertal i denne periode. Den tidligere HIK’er Faris Bijedic, havde nedlagt Damborg med gult kort til følge.
 
Det var heldigt, at der stod 0-0 ved pausen, men Freja målene kom fortjent i midten af 2. halvleg(60., 68. og 78. min.) Første mål er efter en dobbelfejl af os. Oliver Keldberg får ikke fart nok i hovedstøds clearingen tilbage mod Rino Frandsen, og Rino får lavet et klodset straffespark, som Freja sikkert eksekverer.
2-0 målet bliver vi gennemspillet, og 3-0 målet er et lop over vores keeper. 
 
Nu skal vi have en god træningsuge inden vi på lørdag tager imod rækkens nummer 1, Hjørring IF. De slog i øvrigt Randers Freja med 3-1 i sidste runde. Opgaverne bliver ikke nemmere, men vi ved, at vi kan gøre det bedre, og det forsøger vi igen i kommende runde.
Lørdag kl. 13.00 på kunst afvikles kampen mod HI.

Tilbage til oversigten