Hobro IKs talentafdeling fastholder 2 stjerner

Hobro IK fastholder, for andet år i træk, to stjerner i DBU's ungdomslicenssystem og rykker samtidig én plads frem på ranglisten i forhold til sidste år.Det er netop blevet offentliggjort at Hobro IK fastholder to stjerner i DBU's ungdomslicenssystem før kaldt B-licens. De to stjerner er givet af DBU i forbindelse med rangeringen af klubbens talentudvikling. Samtidig betyder det at Hobro IK er rykket en plads frem på ranglisten fra nummer 24 til nummer 23.

Dette betyder at Hobro IK fortsat kan spille U17- og U19-Division, som er de næstbedste ligaer i Danmark på U17- og U19-niveau.

Nyheden glæder Talentchef Lars Justesen:

- Det er en fantastisk nyhed, at vi bibeholder to stjerner og dermed fortsat kan tilbyde U17- og U19-Divisions fodbold. Det seneste år, med to stjerner, har givet et enormt løft, i både udviklingen samt fastholdelsen af vores talenter, derfor er vi også enormt glade for at vi fortsat vil have to stjerner i den kommende sæson.

At klubben fastholder de to stjerner, er en vigtig del af klubbens strategi om at udvikle spillere til førsteholdstruppen.

​- Vi har set det sidste år, at flere af vores egenudviklede talenter er inde omkring førsteholdstruppen og jævnligt træner med. Dette bekræfter os i at vi er på rette vej med talentudviklingen i Hobro IK. Derfor vil jeg også gerne sende en stor tak til alle dem, der har været med i processen, slutter talentchef Lars Justesen

Det er muligt at læse mere om DBU’s ungdomslicenssystem samt Hobro IKs rangering som nummer 23 her. https://www.dbu.dk/nyheder/2020/maj/fc-nordsjaelland-skriver-historie-og-scorer-topkarakter/

Tilbage til oversigten