Hobro jagter sejr mod AGF

Hobro IK gæster Ceres Park i Aarhus i den første kamp i Alka Superligaen siden landskampspausen.

Kampene mellem Hobro IK og AGF i denne sæson har været fyldt med drama og intensitet. Både inden- og udenfor kridtstregerne. Det var som bekendt netop mod morgendagens modstander fra Smilets By, at Hobro på banen vandt en flot sejr via et sent sejrsmål af den tidligere AGF'er Martin Mikkelsen. En sejr, der dog ikke fik lov til at stå længe grundet problemer med Adama Tambouras spillercertifikat, hvorfor aarhusianerne senere blev tildelt sejren på skrivebordet.
 
Cirka halvanden måned senere kom morgendagens værter atter på besøg på DS Arena. Her stod Hobro nok engang med de tre point efter 90 minutter takket være to mål af Mayron George og et enkelt fra Jesper Bøge. Denne gang fik pointene dog lov til at blive i Nordjylland.
 
Til at forsøge at skaffe nok en sejr mod AGF har cheftræner Ove Pedersen og resten af trænerteamet udtaget følgende trup.

1. Jesper Rask
2. Anders Egholm
3. Jesper Bøge
4. Jacob Tjørnelund
5. Rasmus Lynge Christensen
10. Mayron George
11. Mads Jessen
12. Jonas Brix-Damborg
13. Mads Justesen
14. Thomas Hansen
16. Alexander Nybo
18. Michael Christensen
19. Anders Bak Holvad
21. Wilfried Domoraud
22. Jung-Bin Park
23. Babajide Ogunbiyi
25. Kasper Povlsen
26. Martin Mikkelsen
27. Gökcan Kaya
80. Quincy Antipas

Dommer Mads-Kristoffer Kristoffersen fløjter til kampstart på Ceres Park klokken 16:00. Er man forhindret i at tage den korte tur til Aarhus, vises opgøret også på Tv3 Sport 1 med optakt fra klokken 15:30. Som altid opdateres der også fra Hobro IK's officielle Facebook, Twitter, Snapchat og Instagram på kampdagen.

Foto: Dannie Rosenkrantz
 Tilbage til oversigten