Hobro måtte nøjes med et point i Parken

Hobro IK spillede fremragende i Telia Parken og havde mange gode chancer for at tage alle tre point. Over stregen kom bolden dog aldrig, og så måtte gæsterne tage til takke med en uafgjort 0-0.

41 sekunder skulle der gå før kampens første gode forsøg. Hobro vandt bolden på modstanderens banehalvdel, hvorefter den blev spillet frem mod Quincy Antipas. Offensivspilleren forsøgte at fange Robin Olsen på mellemhånd, men overliggeren reddede FCK-keeperen. Meget tæt på en drømmestart for udeholdet.

Ellers var kampbilledet fra start som forventet med hjemmeholdet som spilstyrende. Værterne kom frem til en del indlæg, men de blev alle afvist af Hobros forsvar. Første FCK-afslutning stod Benjamin Verbic for, men kantspillerens skud fra kanten af feltet skabte ikke problemer for Jesper Rask.

Farligere blev en lignende mulighed i den anden ende. Igen var det Quincy Antipas, der var på spil, da han stædigt trampede sig vej forbi et par modstandere for derefter at tvinge Robin Olsen til at give hjørnespark på en fin afslutning.

Endnu tættere på kom gæsterne kort efter. Antipas var atter på spil, men denne gang i oplæggerens rolle, da han fra højre side af feltet fandt Vito Mistrati på kanten af det lille felt. Robin Olsen fik en uidentificerbar kropsdel på bolden, som derefter hoppede ud og kyssede stolpen.

Stillingen var altså desværre fortsat 0-0. Ikke mange ville mene, at en Hobro-føring på dette tidspunkt havde været ufortjent.

FCK begyndte nu at komme frem til flere chancer, men de var stort set alle på langskud. Bag de fleste af disse stod Benjamin Verbic, som forsøgte sig flere gange. Farligst blev det med 10 minutter til pausen, hvor Jesper Rask måtte ud i en flot redning.

I kampens 40. minut kom Hobro frem til første halvlegs største chance. Et hurtigt og glimrende opspil i højresiden endte i dybden ved Pål Kirkevold, som midt for mål fandt en blank Quincy Antipas på kanten af det lille felt, hvor han uforklarligt sparkede ved siden af målet.

Sidste forsøg inden pausen stod udeholdet også for. Denne gang var opspillet i venstresiden, hvorfra Danny Olsen med en hård og præcis aflevering fandt Pål Kirkevold i boksen, hvor han elegant drejede rundt og sparkede mod mål fra en halvspids vinkel. Robin Olsen fik blokeret.

Quincy Antipas havde flere gode muligheder for at score i Parken. (Foto: Dannie Rosenkrantz)

Flere store chancer
Ståle Solbakkens frustration kom til udtryk i pausen, da han foretog en dobbeltudskiftning. Ud gik Uros Matic og Nicolai Boilesen, mens de to gamle AaB'ere Nicolaj Thomsen og Kasper Kusk kom ind i stedet.

FCK var da også mere pågående fra anden halvlegs begyndelse. Pierre Bengtsson trykkede optimistisk af fra distancen, og Jesper Rask måtte give hjørnespark.

Nogle minutter derefter slog indskiftede Thomsen et giftigt indlæg fra højre, som fandt den nye angriber Pieros Sotiriou i feltet, men tomålsskytten fra sidste weekend headede cirka en meter forbi.

I den anden ende kom Hobro også frem til et par muligheder. Danny Olsen fandt hovedet på Rasmus Minor på et frispark, men midtstopperen kunne ikke ramme målet. Det kunne Olsen til gengæld selv lidt efter, da han opportunistisk tog chancen langt udefra. Afslutningen knækkede drilsk i luften, men det lykkedes Robin Olsen at sende den til hjørnespark.

Det var en meget lige kamp med chancer i begge ender, og næste tilbud var da også hjemmeholdets. En FCK'er afsluttede i et tætpakket felt efter et hjørnespark, men skuddet blev rettet af og sneg sig forbi stolpen til et nyt hjørnespark.

Med et lille kvarter igen var Hobro igen meget tæt på en scoring. Mads Justesen headede et hjørnespark på tværs, hvorefter Hobros afslutning blev reddet på stregen af Robin Olsen. Returbolden sparkede indskiftede Edgar Babayan på overliggeren, hvorefter Rasmus Minor i sidste ende headede snert over mål.

I kampens afslutning var der halve muligheder i begge ender af banen, men ligesom i resten af kampen kom bolden ikke over stregen. Det sluttede derfor, som det startede. 0-0 i Parken mellem FC København og Hobro IK.

Kampfakta:
FC København 0-0 Hobro IK (0-0)

Mål:

Hobro-opstilling:
Jesper Rask
Jesper Bøge - Rasmus Minor Petersen - Mads Justesen (C) - Björn Kopplin
Martin Mikkelsen - Vito Hammershøy-Mistrati - Jonas Brix-Damborg - Danny Olsen
Pål Alexander Kirkevold - Quincy Antipas

Udskiftninger:
Ud: Martin Mikkelsen - Ind: Edgar Babayan (62. min.)
Ud: Vito Hammershøy-Mistrati Ind: Nicholas Gotfredsen (76. min.)
Ud: Danny Olsen - Ind: Mikkel Mejlstrup Pedersen (81. min.)

Ubenyttede spillere:
Nicolaj Jørgensen, Jacob Tjørnelund, Mathias Haarup, Sebastian Grønning.

Advarsler:
Pieros Sotiriou - FC København (19. min.)
Michael Lüftner - FC København (42. min.)
Jesper Bøge - Hobro IK (90. min.)
Edgar Babayan - Hobro IK (90. min.)

Tilskuertal:
7.809 tilskuere

Boldbesiddelse:
FC København: 59 %
Hobro IK: 41 %

Dommer:
Jens Grabski Maae

Tilbage til oversigten