Hobro taber efter sen scoring

Hobro IK måtte for første gang i sæsonen gå fra banen på DS Arena uden en sejr, da Brøndby IF med en sen scoring vandt 1-2. De er nu et point foran Hobro IK i tabellen, hvor hjemmeholdet falder til 4. pladsen.
 
Det var et befolket og stemningsfyldt DS Arena, der lagde rammerne til aftenens kamp mod Brøndby IF. Efter en indledning uden de store målchancer var det Pål Kirkevold, der første gang truede gæsternes mål.
 
Et frispark langt udefra blev sendt direkte mod kassen, og Frederik Rønnow i Brøndby-målet var tæt på at tabe bolden i mål. Et par minutter efter var det Nicholas Gotfredsen, som var med fremme fra sin højre back, der trykkede af et stykke fra mål, men afslutning sneg sig tæt over mål. Ellers forløb kampens første 40 minutter uden de helt store målchancer.
 
Da kampuret nåede 42 minutter kom der for alvor gang i kampen. Et langt indkast endte hos Danny Olsen, der afsluttede mod mål. Bolden ramte gæsternes Lasse Vigen på armen, og dommer Peter Kjærsgaard pegede korrekt på pletten. Straffespark til Hobro!
 
I øjeblikket løber Alka Superligaens topscorer rundt i Hobro, og Pål Kirkevold tog sig også af straffesparket, som Frederik Rønnow ellers fik handsken på, men ikke kunne forhindre i at gå i nettet til en Hobro-føring.
 
I første halvlegs tillægstid blev det til endnu en stor mulighed til hjemmeholdet. Først afsluttede Edgar Babayan flot fra afstand, men en flot redning fra Frederik Rønnow forhindrede Edgars første sæsonmål.
 
Hjørnesparket endte i bagerste område ved Nicholas Gotfredsen, der i første omgang headede bolden på stolpen. Bolden landede for fødderne af Pål Kirkevold, der afsluttede første gang, men inde på stregen stod hans angrebsmakker Quincy Antipas både i vejen og offside og forhindrede nordmandens 10. sæsonmål.

Edgar Babayan og resten af Hobro-mandskabet måtte gå fra banen uden point imod Brøndby IF. Foto: Dannie Rosenkrantz
 
Anden halvleg åbnede med et Brøndby-pres, som skiftede to mand i pausen, og Brøndbys venstre back Anthony Jung afsluttede snært over mål efter få minutter. Selvom Brøndby var mest på bolden, var det dog uden at skabe de helt store chancer.
 
De fremmødte Brøndby-fans kunne dog efter 65 minutter strække armene i vejret efter et hjørnespark, der blev slået tæt under mål. Her var den tyske forsvarer, Benedikt Röcker, sidst til at sende bolden over stregen.
 
Brøndby fortsatte de lovende takter, og efter 77 minutter havde gæsterne en tredobbelt chance, der blev reddet på stregen to gange, før Jesper Rask kunne ligge sig ned over bolden. 10 minutter senere var Christian Nørgaard tæt på at sende gæsterne i front med et langskud, der blev rettet af, strejfede overliggeren og røg i spil igen. Med få minutter igen af opgøret kom scoringen dog, da indskiftede Kamil Wilczek mødte en Kasper Fisker-indlæg, og på kanten af offside kunne bringe gæsterne på sejrskurs.
 
Selvom Hobro IK gjorde deres bedste på at komme tilbage i kampens sidste minutter blev det desværre kun ved lige ved og næsten, og dermed måtte de for første gang i sæsonen gå fra DS Arena uden en sejr.
 
I næste runde venter endnu en hjemmekamp, når OB kommer på besøg på DS Arena.
 
Kampfakta:
Hobro 1-2 Brøndby IF (1-0)
 
Mål:
Hobro 1 - 0 Brøndby, Pål Alexander Kirkevold (42. min.)
Hobro 1 - 1 Brøndby, Benedikt Röcker (65. min.)
Hobro 1 - 2 Brøndby, Kamil Wilczek (88. min.)
 
Hobro-opstilling:
Jesper Rask
Nicholas Gotfredsen - Jesper Bøge - Rasmus Minor Petersen - Björn Kopplin
Danny Olsen - Vito Hammershøy-Mistrati - Jonas Brix-Damborg (C) – Edgar Babayan
Pål Alexander Kirkevold - Quincy Antipas
 
Udskiftninger:
Ud: Danny Olsen - Ind: Martin Mikkelsen (75. min)
Ud: Quincy Antipas - Ind: Emmanuel Sabbi (79. min)
Ud: Edgar Babayan - Ind: Yaw Amankwah (84. min)
 
Ubenyttede spillere:
Nicolaj Jørgensen (MM), Mathias Haarup, Sebastian Grønning, , Mikkel MP,
 
Advarsler:
Nicholas Gotfredsen – Hobro IK (48. min.)
Vito Hammershøy-Mistrati – Hobro IK (74. min.)
 
Tilskuertal:
4.546 tilskuere
 
Boldbesiddelse:
Hobro IK: 40%
Brøndby IF: 60%
 
Dommer:
Peter Kjærsgaard

Tilbage til oversigten