Hobro tilbage, hvor det hele startede

Hobros første superligakamp nogensinde blev spillet i Odense, hvor Ove Pedersens mandskab igen i morgen er gæster, når OB står på menuen til sæsonens fjerdesidste kamp.

Onsdag aften blev Hobro IK's status som Superligahold endegyldigt ødelagt, da FC Midtjylland med en 1-4-sejr sendte Ove Pedersens mandskab ned i Bet25-ligaen.

Men der er endnu fire kampe tilbage af indeværende sæson til at sige, forhåbentlig ikke farvel, men på gensyn, til landets bedste fodboldrække. Den første af disse spilles søndag eftermiddag klokken 14 på udebane, når truppen drager til Fyn for at møde OB.

På samme bane spillede klubben også sin første Superliga-kamp nogensinde, da to mål af Mads Hvilsom sikrede tre point og en 1-2-sejr tilbage i juli 2014. Superliga-eventyret startede på TREFOR Park, og det bliver det næstsidste stadion, Hobro IK gæster i denne omgang.

Også i nuværende sæson bød første runde på en duel mellem morgendagens modstandere på banen i Odense. Her trak Kent Nielsens tropper sig sejrrigt ud af opgøret med en sejr på 3-0. Seneste møde mellem de to hold blev spillet hjemme på DS Arena den 19. marts, hvor de stribede ligeledes vandt, dengang 0-2.

Foto: Dannie Rosenkrantz

Til den næstsidste udekamp i sæsonen er følgende spillere udtaget.

1. Jesper Rask
2. Anders Egholm
4. Jacob Tjørnelund
7. Hans Henrik Andreasen
11. Mads Jessen
12. Jonas Brix-Damborg
13. Mads Justesen
16. Alexander Nybo
17. Rune Hastrup
18. Michael Christensen
19. Anders Bak Holvad
20. Mathias Bersang Sørensen
21. Wilfried Domoraud
22. Jung-Bin Park
23. Babajide Ogunbiyi
25. Kasper Povlsen
26. Martin Mikkelsen
27. Gökcan Kaya


Det så længe ud til, at Wilfried Domoraud havde scoret sit første mål for klubben onsdag aften mod FC Midtjylland, men Babajide Ogunbiyi er sidenhen blevet krediteret for kassen, hvorfor franskmanden stadig har første scoring til gode. Tror du, den kommer i morgen, giver Bet25 dig pengene hele 10 gange igen. Find dette og mange andre spil på opgøret på www.Bet25.dk.

Der er kampstart på TREFOR Park allerede klokken 14:00. Hvis du har tømmermænd og vælger at sove længe, så kan kampen naturligvis også ses i dit tv på TV3 Sport 1 med optakt fra klokken 13:30. Som altid følger vi spillerne før, under og efter kampen på Twitter, Facebook, Snapchat og Instagram.
 

Tilbage til oversigten