Hobro vil hive sejren hjem

Hobro IK får nu musikalsk opbakning i topstriden i NordicBet Ligaen. I forbindelse med lørdagens hjemmekamp mod AB præsenteres en ny slagsang, der skal give sejrsstemning og fællessang på tribunen.
 
Den mest kendte fodboldsang i Danmark gennem tiderne er ”Re-Sepp-Ten”, som Dodo & The Dodos indspillede sammen med det danske fodboldlandshold i forbindelse med VM 1986. Nu er en ny fodboldslagsang på vej, men denne gang er det ikke de rød-hvide farver, der er genstand for de musikalske udfoldelser. Det er i stedet NordicBet Ligaens tophold fra Hobro IK, der har fået en ny slagsang til at opmuntre spillere og publikum, når de gulblusede indtager stålfæstningen på DS Arena ved Hobro´s Østerskov.
 
Sangen er blevet til på initiativ af klubbens ungdomsformand Martin Gaardsted, der mente at klubben og 1. divisionsholdet fortjente en ny og tidssvarende slagsang som hyldest i forbindelse med den forrygende sæson, der blev indledt med klubbens 100-års jubilæum i 2013.
 
Slagsangen, der præsenteres i forbindelse med hjemmekampen mod AB lørdag den 12. april, har fået titlen ”Vi hiver sejren hjem.”
 
Den nye slagsang er blevet til i tæt samarbejde mellem den lokale musiker Jesper Hedegaard Andersen fra festorkestret StarTurn samt tre Aarhus-musikere med Bjarne Langhoff i front. Langhoff har tidligere spillet i Le Freak og har en deltagelse i Dansk Melodi Grand Prix samt en finaleplads i første udgave af TV-programmet ”Voice-Danmarks Største Stemme” på CV´et.
 
/test

Sangen er indspillet I det nyetablerede lydstudie Sound Park, der ligger i udkanten af Aarhus. Her holder Bjarne Langhoff til sammen med sine to partnere Thomas Gundal og Jakob Skytte, der også har medvirket omkring projektet.
 
”Fra start var der enighed om, at sangen skulle have et powerfuldt omkvæd, som kan skabe den rette sejrsstemning på DS Arena. Så fremfor at lave en typisk popsang, blev der indspillet en masse tung guitar og fællessang i omkvædet,” fortæller Martin Gaardsted, ungdomsudvalgsformand i Hobro IK.
 
Tilblivelsen af sangen er blevet økonomisk støttet af Ambufesten Hobro, og fra Ambu-komitéens formand Jørn Jensen lyder der kun lovord om den nye slagsang:
 
”Det er meget høj klasse. Helt klart en slagsang, der er NordicBet Ligaens førende hold værdigt.”

 

Download "Vi hiver sejren hjem" på iTunes:
https://itunes.apple.com/dk/album/vi-hiver-sejren-hjem-hobro/id860762599?l=da

Det koster 8 kr. per download. Overskuddet går til Hobro IK.


 

Tilbage til oversigten