​Ingen point til Hobro IK i Farum

En dommerfejl satte FC Nordsjælland i gang med en scoring i første halvleg. Hjemmeholdet kom foran 2-0 sent i anden halvleg, og så kunne en overtidsscoring fra Nicholas Gotfredsen ikke ændre på, at Hobro IK måtte rejse fra Farum uden point.
 
At det var den 16. februar, var ikke til at se på vejret, da Hobro IK gæstede FC Nordsjælland lørdag eftermiddag. Kampen startede i 12 graders varme og solskin, så der var ganske enkelt fremragende fodboldvejr årstiden taget i betragtning.
 
I de første minutter af kampen skabte hjemmeholdets Godsway Donyoh en smule ravage i Hobro-defensiven, hvilket resulterede i to svage afslutninger forbi mål.
 
Derefter begyndte Allan Kuhns mandskab at røre på sig, men skarpheden manglede. Edgar Babayan flugtede en afslutning højt over mål, og kort efter fulgte to uskarpe indlæg fra henholdsvis Pål Kirkevold og Edgar Babayan.

(Foto: Dannie Rosenkrantz)
 
Chancerne blev større og større i begge ender af banen efterhånden som kampen skred frem.
 
Andreas Skov Olsen og Mikkel Damsgaard havde et par fine tilbud for FC Nordsjælland, men afslutningerne gik enten forbi mål eller sad lige på Jesper Rask.
 
I den anden ende forsøgte Edgar Babayan med en afslutning fra en spids vinkel, som blev reddet til hjørnespark. Også Vito Hammershøy-Mistrati var tæt på at få en rigtig fin chance da et langt indkast blev snittet videre til midtbanespilleren. Han kunne dog ikke få afsluttet i første omgang, og i anden omgang blev der blokeret.
 
Det var generelt en jævnbyrdig første halvleg, men i de sidste minutter før pausen pressede FC Nordsjælland på for kampens første scoring. Den scoring kom også efter en omgang klumpspil i det lille målfelt, hvor Nicklas Strunck endte med at sparke bolden i nettet. Det lignede dog, at Godsway Donyoh var offside i situationen, men linjevogterens flag forblev nede.


(Foto: Dannie Rosenkrantz)
 
 
Gotfredsen nettede forgæves til sidst
Fra anden halvlegs start var hjemmeholdet fra Farum mest på bolden, og det resulterede i flere chancer til Andreas Skov Olsen. FC Nordsjællands topscorer misbrugte både en fin hovedstødsmulighed og senere to gode afslutningsmuligheder.
 
I den anden ende kom Allan Kuhns mandskab ikke frem til det helt store. En række standardsituationer resulterede i en hovedstødsafslutning fra Rasmus Minor lige på målmand Nicolai Larsen samt et farligt indlæg, som var tæt på at sejle i mål ved bagerste stang.
 
Senere fik Edgar Babayan sendt Pål Kirkevold i dybden, men nordmandens afslutning blev blokeret.
 
I jagten på comebacket bragte cheftræner Allan Kuhn mere fysik ind i kampen, da tårnhøje Julian Kristoffersen og Sebastian Grønning blev skiftet ind i stedet for driblestærke Emmanuel Sabbi og Edgar Babayan.
 
Efter indskiftningerne kom de gulklædte bedre med, men det var hjemmeholdet, der kunne øge til 2-0 syv minutter før slutfløjt. Andreas Skov Olsen, der havde misbrugt flere chancer i anden halvleg, rykkede til baglinjen og fik fra en spids vinkel chippet bolden over en fremstormende Jesper Rask i målet.
 
Hobro-spillerne gav ikke op, og dybt inde i dommerens tillægstid steg Nicholas Gotfredsen til vejrs og pandede et frisparksindlæg fra Vito Hammershøy-Mistrati i netmaskerne.
 
Scoringen ændrede dog ikke på, at mandskabet fra Mariagerfjord måtte rejse hjem fra Farum uden point, da kampen blev fløjtet af kort efter.
 
Næste kamp spilles søndag den 24. februar, hvor Esbjerg fB gæster DS Arena.
 
 
 

Kampfakta:
FC Nordsjælland 2-1 Hobro IK (1-0)
 
Mål:
FC Nordsjælland 1-0 Hobro IK, Nicklas Strunck (42. min.)
FC Nordsjælland 2-0 Hobro IK, Andreas Skov Olsen (83. min.)
FC Nordsjælland 2-1 Hobro IK, Nicholas Gotfredsen (94. min.)
 
Hobro-opstilling:
Jesper Rask
Nicholas Gotfredsen – Yaw Amankwah – Rasmus Minor – Mathias Haarup
Emmanuel Sabbi – Martin Mikkelsen - Vito Hammershøy-Mistrati – Jonas Brix-Damborg – Edgar Babayan
Pål Kirkevold

Udskiftninger:
Ud: Martin Mikkelsen – Ind: Mikkel M.P. (57. min.)
Ud: Emmanuel Sabbi – Ind: Julian Kristoffersen (69. min.)
Ud: Edgar Babayan – Ind: Sebastian Grønning (75. min.)
 
Ubenyttede spillere:
Adrian Kappenberger, Jacob Tjørnelund, Danny Olsen, Christian Cappis.
 
Advarsler:
Nicholas Gotfredsen, Hobro IK (45. min.)
Edgar Babayan, Hobro IK (54. min.)
 
Tilskuertal:
1.738
 
Dommer:
Michael Johansen
 
 

Tilbage til oversigten