Interview med Peter Thomsen på Ligabold efter sidste spillerunde

Ligabold.dk har interviewet JS træner Peter Thomsen om sejren i sidste spillerunde af Jyllandsserien. Læs interviewet herunder -

Hvordan endte efterårets sidste kamp?

Vi vandt 2-1 over Hjørring IF.

Hvis du ser på hvad I havde på spil i sidste spillerunde, føler du så I levede op til hvad man kunne forvente af jer?
Vi var sikret 1. pladsen mens HI var sikker på 2. pladsen. Vi var dog topmotiveret for at slutte godt af, og det virkede HI også til at være. Det var en kamp med god kvalitet og tænding, og måske var det endda en af de kampe, hvor der har været mest nerve i, så absolut en god afslutning for begge hold. 
Herudover havde vi stor motivation for at komme ubesejret igennem hele kalenderåret 2018, og det skete jo således med endnu en sejr.
Vi har haft et sindsygt flot fodboldår, hvor vi med oprykningen i sommer indfriede vores målsætning om at rykke tilbage til JS. Således besluttede vi os for, at vi ville kæmpe med om 4. pladsen i JS, som ville give os JS1 i foråret. Et stor mål som oprykkerhold. Derfor har vi måske endda også overrasket os selv i dette efterår med en suveræn 1. plads.

Hvis du skal fremhæve \"den usynlige profil\" på jeres hold i sidste kamp, hvem er så manden der tog de ekstra meter der sikrede jer sejren?
Jeg synes, at vi igen fremsotd som et stærkt kollektiv. Dog må jeg rose min anfører, Mathias Dreyer. Han løber ikke altid med overskrifterne, men han betyder meget for holdet. Han ved, hvad vi trænere ønsker, og han er blevet bedre rent taktisk det seneste år, og nu er han virkelig en forlænget arm på banen. Han er blevet mere moden i sit spil, og det gode er, at han stadig kan udvikle sig, i øvrigt ligesom alle spillerne i truppen.

Hvilken følelse sidder du lige nu med i munden, efter i har afsluttet efterårssæsonen?
Kæmpe glæde og tilfredshed.

Foto: M.Falck - Hobro IK


Tilbage til oversigten