Jesper Rask indstiller karrieren efter 10 års tro tjeneste hos Hobro IK

Jesper Rask indstiller karrieren efter 10 års tro tjeneste hos Hobro IK

Jesper Rask har valgt at lægge støvler og handsker på hylden 1 år før hans kontrakt med Hobro IK udløber.
 

Foto: Dannie Rosenkrantz

Jesper Rask, der kom til Hobro IK fra AGF i 2010, har sidenhen stået 310 kampe for mandskabet fra Mariagerfjord. Jesper Rask har været en sikker sidste skanse i Hobro IK gennem mange sæsoner, ikke mindst i sæsonen 18/19, hvor den nu 31-årige målmand, var stærkt medvirkende til at Hobro IK overlevede i 3F Superligaen. Jesper Rask har valgt at ville indstille karrieren til sommer, et år før hans kontrakt med klubben udløber, noget som Hobro IK har valgt at indvillige i.
 
Sportschef Jens Hammer Sørensen udtaler:
- Jesper vil til sommer have spillet 10 år for Hobro IK og har i denne periode været en stor faktor og enorm kulturbærer for os. Jesper har igennem sin tid hos os formået at udvikle- og tilpasse sig den række vi har spillet i, helt fra 1. division til 3F Superligaen. Sidste sæson i 3F Superligaen var et godt eksempel herpå, hvor han næsten egenhændigt reddede os en sæson mere i 3F Superligaen. Det er derfor med stort vemod, at vi imødekommer hans ønske om at indstille fodboldkarrieren et år før tid.
 
Jesper Rask har været en fast bestanddel af startopstillingen i Hobro IK, men mener at tiden nu er rigtig for at indstille karrieren, han lover fuldt fokus frem til sommer. Jesper har sendt et åbent brev til Hobro IKs fans, der bliver udsendt umiddelbart efter denne pressemeddelelse.
 
Hobro IK takker Jesper Rask for hans enorme indsats i klubben og ønsker Jesper alt held og lykke i fremtiden.
 
(Pressemeddelelse 06-03-20)Tilbage til oversigten