Jimmie Nielsen er ny salgsansvarlig direktør i Hobro IK

Hobro IK har fået en ny salgsansvarlig direktør i form af 40-årige Jimmie Nielsen, som har første arbejdsdag den 23. september 2019.
 
Efter flere måneders grundig søgen har Hobro IK pr. 23. september 2019 ansat Jimmie Nielsen som ny salgsansvarlig direktør.
 
40-årige Jimmie Nielsen har blandt andet en fortid hos Adidas, hvor han i syv år var sport marketing manager med ansvaret for Adidas Danmarks kommercielle partnerskaber.
 

Bestyrelsesformand i Hobro IK A/S, Lars Kühnel, udtaler:
 
- Med ansættelsen af Jimmie får vi en dygtig leder, som har masser af erfaring med salg og kommercielle partnerskaber. Vi får desuden en leder, hvis værdier går godt i spænd med de værdier, som Hobro IK står for, og vi tror på, at Jimmie sammen med de øvrige ledere og ansatte kan være med til at fortsætte den positive udvikling, som Hobro IK har gennemgået i de seneste år.
 
- Jimmie skal primært være med til at øge indtægterne fra vores kommercielle aktiviteter og partnerskaber, ligesom han skal være med til at skabe endnu større værdi for vores sponsorer og samarbejdspartnere, siger bestyrelsesformand Lars Kühnel.
 

Jimmie Nielsen ser frem til at starte i sit nye job i Hobro IK:
 
- Det er jo et enormt interessant og spændende job, og jeg glæder mig helt vildt til at komme i gang, siger Jimmie Nielsen og fortsætter.
 
- Først skal jeg lige finde mig til rette og møde alle mine nye kollegaer, så jeg kan få et indblik i, hvordan der arbejdes i klubben, og så skal jeg også ret hurtigt ud og møde sponsorerne. Derefter skal vi kigge på, om der er nogle knapper, vi kan skrue lidt på, så vi kan gøre tingene med endnu større succes fremadrettet. Derudover vil jeg prioritere, at vi får afsøgt mulighederne for nye tiltag og initiativer, som kan være med til at øge vores indtjening uden for kridtstregerne.
 
Jimmie Nielsen er bosat i Svenstrup sammen med sin kone og tre børn.(PRESSEMEDDELELSE 12-09-19)

Tilbage til oversigten