Jonas Dal Andersen fratræder i Hobro IK

Cheftræner Jonas Dal Andersen meddelte torsdag i sidste uge Hobro IK, at han efter kontraktudløb den 30. juni 2016 fortsætter sin karriere i Esbjerg fB. Sidenhen har Esbjerg fB og Hobro IK forhandlet om vilkårene for at lade Jonas Dal forlade klubben før kontraktudløb. Parterne er nu nået til enighed om en aftale, hvorfor Jonas Dal forlader Hobro IK med øjeblikkelig varsel.

”Vi har været utroligt glade for Jonas Dal og de fremragende resultater, som han i de to tidligere sæsoner har skabt sammen med det øvrige trænerteam og spillerne. Oprykningen til samt vores første fantastiske sæson i Superligaen har Jonas en stor del af æren for, og vi vil gerne takke ham for indsatsen og ønske ham al mulig held og lykke med udfordringerne i Esbjerg,” siger sportschef Jens Hammer Sørensen.

Ansvaret for træningen af Superliga-truppen bliver øjeblikkeligt og frem til vinterpausen lagt i hænderne på Lars Justesen i et nært samarbejde med trænerteamet, der samtidig udvides med talentchef Peter Thomsen. Det betyder, at Lars Justesen sammen med Michael Kryger, Martin S. Jensen, Ashley Tootle samt Peter Thomsen har ansvaret til fredagens kamp på DS Arena, hvor AGF kommer på besøg. Herefter er det planen, at Hobro IK vil benytte den kommende tid på at finde en ny cheftræner til klubbens Superliga-mandskab.

”Vores hidtidige succes er skabt på baggrund af et stærkt teamwork i trænerteamet, og derfor er det kun naturligt at lade Lars Justesen overtage ansvaret for træningen. Vi har et dygtigt og kompetent team til at tage over, og vi har fuld tillid til, at Lars Justesen og hans trænerteam kan sikre det størst mulige udbytte af de sidste seks spillerunder inden vinterpausen,” understreger sportschef Jens Hammer Sørensen.

Lars Justesen er ikke i besiddelse af P-trænerlicens, men DBU ́s uddannelseschef Peter Rudbæk har til Hobro IK bekræftet, at der kan dispenseres for dette forhold.

Trænerteamet i Hobro IK består af (fra venstre) Peter Thomsen, Lars Justesen, Michael Kryger og Martin S. Jensen. Foto: Dannie Rosenkrantz 

Tilbage til oversigten