Jonas Dal forlader Hobro IK efter kontraktudløb

Cheftræner Jonas Dal Andersen forlader Hobro IK, når hans kontrakt med klubben udløber den 30. juni 2016.
 
Siden den 1. februar 2013 har Jonas Dal Andersen været cheftræner i Hobro IK, men når den nuværende kontrakt udløber den 30. juni næste år, vil Jonas Dal fortsætte karrieren i Esbjerg fB. Det har Jonas Dal i dag meddelt Hobro IK.
 
Dermed får Hobro IK god tid til at finde afløseren, der skal overtage ansvaret for truppen om otte måneder.
 
”Vi er stolte over, at vi har været i stand til at udvikle trænere, som er kommet videre i karrieren til større klubber. At to trænere med en fortid i Hobro IK således er blevet hentet til klubber, der i dag befinder sig i Superligaen, må være et kvalitetsstempel for klubben og dens måde at arbejde på,” siger sportschef Jens Hammer Sørensen i en kommentar til Jonas Dals fremtidsplaner.
 
Foto: Dannie Rosenkrantz

Hobro IK ligger i øjeblikket på en sidsteplads i Alka Superligaen med seks point op til Viborg FF på den ellevteplads, der kan sikre endnu en sæson i Danmarks bedste fodboldrække.
 
”Vi må erkende, at det ikke har været tilfredsstillende med blot fem point efter de første 11 spillerunder af denne sæson. Vi mener dog, at vi har et hold med et stort uforløst potentiale, og det forventer vi, at Jonas Dal vil arbejde hårdt og loyalt på at få det maksimale ud af i de resterende 22 kampe i sæsonen,” siger Jens Hammer Sørensen.
 
Hobro IK vil i løbet af de kommende måneder indlede en proces, der sigter mod at kunne indgå en aftale med en ny cheftræner, der kan tiltræde den 1. juli 2016.

PRESSEMEDDELELSE - 16.10.2015
 


Tilbage til oversigten