Jung-Bin Park udtaget til Sydkoreas U23-landshold

Hobro IK’s sydkoreanske offensivspiller Jung-Bin Park er blevet udtaget til Sydkoreas U23-landshold, der spiller to testkampe i landskampspausen.
 
Ligesom Danmark, har Sydkorea kvalificeret sig til sommerens OL-slutrunde i Rio i Brasilien. Som led i forberedelserne, spiller Sydkoreas U23-landshold to testkampe i marts, hvor modstanderen i begge opgør er Algeriets U23-landshold.
 
I den sydkoreanske trup er der blevet fundet plads til Hobro IK’s Jung-Bin Park, som allerede er rejst mod Sydkorea, hvor han støder til resten af holdet.
 
”Det er altid en fantastisk følelse at repræsentere sit land. Disse to kampe er en test for mig, hvor træneren får mulighed for at se hvilken type spiller jeg er. Det er en stor mulighed for at vise, at jeg skal med til OL i Rio. At deltage i OL er en mulighed man kun får én gang i livet, så det er naturligvis noget jeg drømmer om,” siger Jung-Bin Park om landsholdsudtagelsen.
 
”Jeg håber at få noget spilletid, som jeg får i Hobro i øjeblikket. Jeg vil gerne takke alle omkring holdet i Hobro, da de har hjulpet mig til at få chancen for Sydkoreas U23-landshold. Det er en stor ære for mig,” tilføjer den 22-årige offensivspiller.
 
De to opgør mod Algeriet spilles i Sydkorea den 25. og 28. marts.

Foto: Jung-Bin Park er udtaget til to testkampe for Sydkoreas U23-landshold (Dannie Rosenkrantz)

Tilbage til oversigten