Justesen: Dejligt at slutte træningslejren af med en sejr

Efter er kvarter var Hobro IK bagud med 2-0 mod tjekkiske FC Slovacko i dagens testkamp, men det endte alligevel med en sejr på 3-2 til holdet fra Mariagerfjord. Anfører Mads Justesen var utilfreds med starten på kampen, men glæder sig over, at holdet kom godt tilbage og sluttede træningslejren af med en sejr.
 
- Det var en rigtig skidt start, og en start, der skal minde os om, at det må vi virkelig, virkelig ikke tage med videre. Kampen havde været reelt afgjort efter 2-0, hvor vi reelt får et rødt kort. Men i og med det er en træningskamp, får vi jo en ny spiller ind. Men en meget skidt start, hvor vi ikke hænger sammen, siger Mads Justesen.
 
- Men da vi så lige får lagt det bag os, så synes jeg faktisk, at vi kommer godt igen og får skabt rigtig mange muligheder, som vi ikke helt får spillet færdig. Men vi får scoret et rigtig flot mål til 2-1 og får heldigvis også scoret til 2-2 på en dødbold. Men vi skal score flere mål i første halvleg, og vi skal være skarpere. Og det er også noget af det, vi skal forbedre.
 
- Anden halvleg bliver lidt en anden. Vi bliver knap så farlige, men alligevel får vi scoret det sidste mål, som gør, at vi får sejren. Og det er altid dejligt at slutte en rigtig god træningslejr af med en sejr.

 For ni dage siden ankom Hobro-truppen til Belek i Tyrkiet, og det har været en super god træningslejr, understreger Mads Justesen.
 
- Jeg synes, vi har haft en super træningslejr. Der er rigtig, rigtig gode faciliteter og et rigtig fint hotel, som vi jo vidste, da vi kom. Men det, der er steppet op, det er træningsbanen. Vi har ikke prøvet noget, der er bedre end det her. Vi har fået trænet de ting, vi skal, og vi har trænet hårdt i mange dage, understreger Hobro-anføreren.
 
Selvom træningslejren har været tæt på perfekt, så er savnet til hjemlige omgivelser alligevel begyndt at melde sig hos Mads Justesen, der glæder sig til at vende snuden mod Danmark i morgen.  
 
- Jeg glæder mig rigtig, rigtig meget til at komme hjem nu. Uanset, hvor fint det er at få serveret mad og alt det her, så glæder jeg mig bare til at komme hjem til familien og til gården, slutter Mads Justesen.
 
Hobro-delegationen flyver fra Tyrkiet i morgen tidlig og forventes at være hjemme i Hobro omkring klokken 18.30 i morgen aften.
 

Tilbage til oversigten