Justesen: Hobro-udtrykket kom efter 0-2-målet

Hobro IK vandt 3-2 over SønderjyskE på DS Arena i dag, og det var ikke nok til at gå videre i Europa Playoff, da sønderjyderne vandt 1-0 på hjemmebane sidste søndag. Sønderjyske var foran 2-0, men de gulklædte fra Mariagerfjord kom tilbage og vandt med 3-2. Mads Justesen var tilfreds med comebacket, selvom det ikke var nok til at besejre sønderjyderne samlet set. Han var især med det Hobro-udtryk, der kom efter Sønderjyskes 0-2-mål.
 
- Vi får en kold spand vand i hovedet, hvor Hvilsom gør det til 0-2, og så tænker alle folk nok, at så er det slukket. Men det, der gør mig glad, det er, at der kommer Hobro-udtrykket, og der kom det, som jeg synes, vi har stået for gennem mange år, lyder det fra Hobro-anføreren.
 
- Vi kommer tilbage og spiller noget virkelig godt fodbold de sidste 35 minutter, og vi kunne også nemt have fået den sidste kasse, der kunne have gjort, at vi var gået videre, fortæller Mads Justesen, der sætter lidt flere ord på, hvad Hobro-udtrykket er.
 
- Det er, når vi alle i samme retning på samme tid, hvis man kan sige det sådan, og at man kan se i øjnene, at du vil vinde din direkte duel over for din direkte modstander. Så kan det godt være, der en gang i mellem er en enkelt der kikser, men så står den næste bare klar.
 Eftersom Hobro IK ikke gik videre i Europa playoff, var dagens kamp den sidste i denne sæson og dermed Mads Justesens sidste i Hobro-trøjen. Det blev til i alt 340 førsteholdskampe og 32 mål for den 35-årige forsvarsspiller, og det var da også vemodigt efter kampen.
 
- Her bagefter er det vemodigt, men omvendt har jeg også en rigtig god følelse med det. Jeg har været afklaret med det i lang tid, og har også hevet alt det ud af mig, som jeg kunne. Specielt det sidste halve år, hvor vi offentliggjorde, at nu er det nu. Der synes jeg heldigvis, jeg slutter på et niveau, jeg kan være bekendt, og det er jeg rigtig, rigtig glad for.
 
Mads Justesen stopper med en god fornemmelse i maven, da der er mange i spillertruppen, som kan føre Hobro-kulturen videre.
 
- Der sidder heldigvis rigtig mange gode drenge nede i det omklædningsrum, som tænker på andre end dem selv. For mig er det vigtigt, man gør det, og specielt i forhold til den kultur, vi har her i klubben. Der synes jeg virkelig, vi har en trup lige nu, hvor det er bredt ud på flere skuldre, og det giver mig en god fornemmelse i maven, lyder det fra Mads Justesen.

Tilbage til oversigten