Jyllandsserien sejrede efter skarphed på standarder

Lørdag eftermiddag skulle HIK’s JS herrer forsøge at spille sig til efterårets første sejr og dermed 3 point. Den første kamp blev en krydser i Kristrup, og også dagens modstander, Holstebro B, spillede uafgjort i den første kamp. Derfor var der meget vigtige point på spil, og vigtigheden i at komme ind i en god spiral fra starten af turneringen stod klart for Hobro holdet.
 
Det blev en sindsoprivende 1. halvleg med 9-10 større chancer. De fleste af dem til Hobro IK. Mathias Damborg Laursen blev flere gange sendt afsted mod HB målet, men hver gang trak HB keeperen sig sejrrigt ud af duellerne. Og så fik de unge HB spillere spillet dobbelt bande igennem vores højreside, hvorefter der blev slået et fladt indlæg, der løb hele vejen igennem feltet, og HB’s højre kant kunne nemt score til 1-0. Således fik HB og imellem HIK chancerne annulleret et mål for offside.
 
Vi får dog udlignet allerede efter 18 minutter, da Kasper Vernersen scorer direkte på et flot hjørnespark, der sejler i det lange hjørne. “Verner” mener selv, at det selvfølgelig var med fuldt overlæg. 
Vi bringer os foran med 2-1, da Mathias Dreyer kaster et langt indkast indtil Mathias Damborg, der forlænger til Mathias Poulsen, der flot har fundet et rum i feltet.
Lige inden pausen får vi scoret en vigtigt én af slagsen. Igen er både “Verner” og “Dammi” involveret. Kasper Vernersen sparker et indadskruet frispark ind i panden på Mathias Damborg, der flot styrer bolden højt i mål til en vigtig 3-1 føring. 
 
3-1 føring i pausen efter en vild og chancerig 1. halvleg.
 
2. halvleg bliver ikke nogen køn eller seværdig affære. Vi forsøger at stå kompakt på banen, da vi gerne vil undgå for mange løbedueller med de unge HB spillere. Der bliver givet advarsler til begge hold, der ødelægger rytmen i 2. halvleg. Vi må gøre meget ud af at forsvare os, og det gør vi faktisk ganske okay selvom HB skaber et par større muligheder.
 
Lige da uret runder 90 minutter får Mathias Dreyer Nielsen fundet Damborg i dybden. Han dribler venstre om keeperen, og det lader til at vinklen bliver for spids, men han styrer flot bolden i mål til slutresultatet 4-1.
 
Hobro IK - Holstebro B
13. min. 0-1 HB
18. min. 1-1 Kasper Vernersen
32. min. 2-1 Mathias Poulsen(ass. Mathias Damborg)
44. min. 3-1 Mathias Damborg(ass. Kasper Vernersen)
60. min. gult kort Niclas Elfving(Hobro IK)
75. min. gult kort (HB)
89. min. gult kort Mathias Poulsen(Hobro IK)
90. min. 4-1 Mathias Damborg(ass. Mathias Dreyer Nielsen)
 
 
Jyllandsserie holdet spiller allerede tirsdag aften, på hjemmebane mod Dronningborg Boldklub. Kom ud og bak de lokale drenge op!


Tilbage til oversigten