Karantæne ændrer truppen mod FC Nordsjælland

Der burde næsten være garanti for mål, når de tre mest scorende spillere i denne sæson folder sig ud i morgen søndag kl. 12 på DS Arena. Hobro IK er tvunget til at foretage ændringer i truppen på grund af det røde kort, som ramte dem senest i Horsens og giver Rasmus Minor karantæne.

Der var dramatik fra første til sidste fløjt, da Hobro IK gæstede AC Horsens for en lille uge siden i Alka Superligaen. 10 mod 11 kæmpede Thomas Thomasbergs tropper bravt og gik fra banen med et velfortjent point qua Björn Kopplins sene udligning. Den bølge skal der rides videre på, når Alka Superligaens førerhold, FC Nordsjælland, gæster DS Arena.

Den norske målmaskine, Pål Kirkevold, fortsatte sin målstime i Horsens. Med sin fantastiske scoring tog nordmanden egenhændigt rekorden som den spiller i Superligaens historie, der har lavet mål i flest kampe i træk. Hobro-angriberen nettede for niende kamp i streg, og dermed er det heller ikke den store overraskelse, at den nu historiske angriber er i front på topscorerlisten med 11 mål i 12 kampe.

Selvom Hobro-mandskabet efter AC Horsens-kampen umiddelbart osede af tilfredshed med det uafgjorte resultat, så kom der alligevel en smule skår i glæden. Forsvarsgeneral, Rasmus Minor, blev sendt tidligt i bad efter et rødt kort, og det betyder, at Thomas Thomasberg må se bort fra Minors højde og drøjde i truppen til morgendagens opgør mod FC Nordsjælland.

De unge nordsjællændere kommer med to sejre i træk i bagagen, og generelt har det været et mandskab, der har strålet af selvtillid og spillelyst fra første runde. Hos gæsterne løber der ligeledes to målfarlige herrer rundt. Ernest Asante og Emiliano Marcondes ånder Pål Kirkevold i nakken på topscorerlisten med henholdsvis 10 mål og 8 mål, så det er nærmest utænkeligt, at der efter slutfløjtet søndag ikke er nettet af en enkelt af de tre.

Med stor garanti for mål og det nye tiltag ’Gul Billet’, der sænker billetprisen med 50% er det svært at finde på én grund til, at man ikke skulle komme på DS Arena i morgen kl. 12, når der fløjtes op mellem Hobro og Alka Superligaens nummer et, FC Nordsjælland.


Martin Mikkelsen kan spille sin kamp nummer 100 for Hobro IK, hvis han kommer på banen i morgen. To af hans tre mål i Hobro-trøjen er faldet mod netop FC Nordsjælland. (Foto: Dannie Rosenkrantz)


Trænerteamet har foreløbigt udtaget 19 mand til opgøret.

1. Jesper Rask
3. Jesper Bøge
5. Yaw Amankwah
6. Nicholas Gotfredsen
7. Vito Hammershøy-Mistrati
9. Danny Olsen
10. Pål Alexander Kirkevold
12. Jonas Brix-Damborg
14. Mikkel Mejlstrup Pedersen
15. Björn Kopplin
16. Nicolaj Jørgensen
17. Edgar Babayan
18. Onur Albayrak
19. Honoré Kalala
23. Emmanuel Sabbi
26. Martin Mikkelsen
27. Mathias Haarup
29. Sebastian Grønning
80. Quincy Antipas

Der er kampstart på DS Arena klokken 12.00, men portene åbnes allerede klokken 10.45, hvor der inviteres til græskarudsmykning inden kampen mod FC Nordsjælland fløjtes i gang. Har man ikke mulighed for at komme forbi DS Arena, så vises kampen direkte på TV3 Sport 2 og Viaplay.dk med optakt fra klokken 11.30. Man kan som altid også følge kampens forløb via Hobro IK’s profiler på Twitter, Facebook og Instagram.

Tilbage til oversigten