Kirkevold forventer en sejr på søndag

I tirsdags var Pål Kirkevold tilbage på grønsværen efter en længere skadesperiode, da han blev skiftet ind i pokalopgøret mod OB, og nordmanden er glad for at være tilbage.
 
- Det var helt vildt dejligt at få nogle minutter i benene. Det har kriblet i venstrefoden i lang tid. Jeg har været skadet siden juni, så det var bare rigtig dejligt at kunne spille igen, siger Pål Kirkevold
 
Angriberen føler sig i god form, men mangler stadig lidt for at være på det niveau, han var på for et års tid siden, hvor han blev udtaget til det norske landshold.
 
- Jeg er altid i topform, siger en smilende Pål Alexander Kirkevold og fortsætter.
 
- Nej, jeg er nok ikke helt i topform, sådan som jeg var for et år siden, hvor jeg var på landsholdet. Jeg er nok ikke helt der endnu, men jeg prøver at holde mig der, hvor jeg kan levere på et okay niveau.
 
 
 

På søndag venter der et nordjysk lokalbrag, når Vendsyssel FF gæster DS Arena. Her forventer Pål Kirkevold en sejr og tre point til mandskabet fra Mariagerfjord.
 
- Der forventer jeg egentlig bare en sejr og 3 point. Det er selvfølgelig to hold, som sikkert har samme indstilling og føler, at vi skal slå hinanden. Men jeg føler, at vi har slået til før, og de er et nyoprykket hold, så vi skal bare ud og vise, at vi er et godt Superliga-hold, og vi skal kunne slå dem, slutter den norske bomber.
 
Der er kampstart klokken 12.00 på DS Arena på søndag. Billetter til opgøret kan købes her.

Tilbage til oversigten