Kirkevold kåret til årets spiller i Hobro IK

Pål Alexander Kirkevold har spillet en flot sæson i Hobro-trøjen, og ved gårsdagens afslutningsfest blev den norske angriber kåret til årets spiller i Hobro IK.
 
Fredag aften var der sæsonafslutningsfest i Hobro IK, og her blev årets spiller traditionen tro kåret. I år var der ikke den store tvivl om, at hæderen skulle gå til Pål Alexander Kirkevold, der har haft en fantastisk sæson, hvor nordmanden blev topscorer i Alka Superligaen med 22 mål.
 
Pål Alexander Kirkevold satte også ny Superliga-rekord, da han i efteråret formåede at komme på måltavlen i 11 Alka Superliga-kampe i træk. De flotte præstationer i Hobro-trøjen har tilmed resulteret i, at nordmanden fik debut på det norske landshold i efteråret.
 
- Jeg er sindssyg stolt over at blive kåret til årets spiller og af at blive topscorer i Alka Superligaen. Det har jo været en helt sindssyg sæson både for mig selv, men også for hele holdet. Alle har gjort det godt, og det har jo også resulteret i en masse clean sheets gennem sæsonen. Jeg ønsker at takke mine holdkammerater, for jeg kunne ikke have præsteret, som jeg har gjort, uden dem, lød talen fra Pål Alexander Kirkevold, da han blev kåret til årets spiller.
 
I forbindelse med kåringen modtog Pål Alexander Kirkevold en gave fra Hobro IK samt SELECT topscorer-prisen.


Pål Alexander Kirkevold modtog SELECT topscorer-prisen, da han blev kåret til årets spiller i Hobro IK i går aftes. (Foto: Dannie Rosenkrantz)

Tilbage til oversigten