Kom til oprykningskamp

Superligabolden ligger for en stund stille.
Men det betyder dog ikke, at der ikke bliver spillet fodbold i Hobro IK, klubbens senior afdeling er nemlig gået ind i den afgørende fase på et fantastisk forår, hvor man i weekenden kan sikre sig klubbens 2. og 3. oprykning.
 
I søndags sikrede serie 6 sig oprykning til serie 5, og på fredag kan serie 1 med en sejr sikre sig oprykning fra serie 1 til Jyllandsserien!

Den direkte duel om oprykningspladsen, kommer til at foregå i Løgstør, hvor rækkens nummer 1. Hobro IK og nummer 2. Løgstør IF brager sammen i et vaskeægte topopgør.
Vinder Hobro IK sikrer holdet sig oprykningen, spiller man uafgjort kan man stadigvæk selv afgøre det i sidste spillerunde, taber man så er det Løgstør som får matchbolden i sidste runde.

Så på hele klubbens vegne, vil man gerne opfordre alle til at tage turen til Løgstør fredag aften, og støtte Peter Thomsens drenge. De har brug for al den opbakning som de kan få, da der venter dem en gyser afslutning, på en meget svær udebane.
 
Der er kampstart kl. 18.00 på Løgstør Stadion.

Lørdag kan serie 4 sikre sig oprykning til serie 3, ved ”blot” at få et enkelt point i deres kamp imod Klejtrup BK. Der er kampstart kl. 13.30 på Klejtrup Stadion.Tilbage til oversigten