Kommende u13(årgang 2003) cheftræner ansat

Kommende u13(årgang 2003) cheftræner ansat

Hobro IK har nu fundet cheftræneren for det kommende u13 hold. 
Fra sommeren 2015 af bliver der lavet en 1. holdstrup og en 2. holdstrup på ca. 15 spillere pr. trup. Vi satser på, at der bliver tilknyttet to trænere pr. trup.

Den nye cheftræner bliver den 32-årige, Lasse Lassen.
Lasse er pt. bosat i Brønderslev, men påtænker at flytte enten til Hobro eller Aarhus i efteråret 2015.
Lasse har prøvet lidt af hvert. Han har bla. været med til at stifte et soccer academy i USA, hvor der går 120 fodboldspillere. Herudover har han selv spillet aktivt i Norge, hvor han også har trænet diverse ungdomshold.
Lasse er ekspert især indenfor det fysiske område. Han går meget op i den enkelte spillers koordination og løbestil, og prioriterer den fysiske stabilitetstræning rigtigt højt.

Vi glæder os meget til, at Lasse starter og den første store opgave for ham bliver Audi KB Cup, som afvikles fra onsdag i uge 31. Her skal 2003 holdet spille et 11-mands stævne mod nogle af landets og Nordens bedste hold og klubber på KB's træningsanlæg i København.

Vi håber og tror, at der kommer endnu flere spillere til Hobro IK på denne årgang, således at vi kan præsentere et sportsligt tilbud for både de allerbedste og for de, som udelukkende spiller fodbold for sjov og for at hygge sig.. Det er HIK's ambition..

U12 skal desuden deltage i et elitestævne i Aarhus lørdag d. 18. april. Holdet bliver udtaget i løbet af marts måned og truppen udtages primært fra Mariagerfjord Boblertræning Hobro IK.

 Tilbage til oversigten