Konkurrencebetingelser


Konkurrencer på Sociale medier for Hobro IK

Sådan deltager du:
  1. Køb minimum et lod til 25 kr., på mobilepay 46634 (Hobro IK). I kommentaren skal du skrive dit telefonnr., så vi kan kontakte dig, hvis du vinder.
  2. Køber du eks. et lod d. 1/12 2020 er dette lod kun gældende til konkurrencen d. 1/12 2020.
  3. Vi kontakter vinderen via Facebook eller telefon. Vinderens navn bliver offentliggjort på Facebook eller Instagram i kommentartrådens svar-funktion, når konkurrencen er slut og vinderen er fundet. Der aftales nærmere efter udtrækning, hvor præmien kan afhentes.
  4. Husk, at der er en svarfrist på 5 hverdage efter, at man er blevet kontaktet i kommentartråden. Hvis vinderen ikke har henvendt sig til Hobro IK inden for 5 hverdage, frafalder præmien, og en ny vinder trækkes.
Alle kan deltage under forudsætning af, at retningslinjerne for brugen af Facebook og Instagram overholdes. 

Om præmien:
Præmien samt præmieværdi fremgår af det daglige konkurrence opslag på Facebook/Instagram.
Præmien kan ikke byttes til kontanter eller andre varer/ydelser.
Ved gavekort/varer tilknyttet specifikke butikker, gælder butikkens retningslinjer. 
Indeholder præmien alkohol eller lignende, kan der forlanges ID ved udlevering.
 
Hvordan udtrækkes vinderen?

Dato for, hvornår vinderen udtrækkes, fremgår af opslaget på Facebook/Instagram. Vinderen vil blive trukket af Hobro IK ved lodtrækning. Vinderen trækkes dagen efter at konkurrencen er offentliggjort.

Hvis en vinder ikke svarer på vores henvendelse indenfor 5 hverdage, anses vinderen for at have afstået for at modtage præmien, og en anden vinder vil blive udtrukket. 
 
Hvem arrangerer konkurrencen?

Konkurrencen arrangeres af Hobro IK, Amerikavej 9, 9500 Hobro, Tlf. 98521194. Ansatte hos Hobro IK har ikke mulighed for at vinde præmier i konkurrencen.

Arrangøren reserverer sig retten til under rimelige omstændigheder at aflyse denne konkurrence på et hvilket som helst tidspunkt uden derved at pådrage sig nogen form for ansvar. Nærværende regler kan til enhver tid ændres uden forudgående varsel. Meddelelse om eventuelle ændringer vil blive annonceret på Hobro IKs officielle hjemmeside 

Denne konkurrence er på ingen måde sponsoreret af, støttet, administreret af eller associeret med Facebook eller Instagram. Facebook og Instagram har intet ansvar for elementer i denne konkurrence.