Kuhn: Bittert og ærgerligt nederlag

Hobro IK tabte i overtiden i aftenens kamp mod AGF, og det ærgrer og frustrerer cheftræner Allan Kuhn.
 
- Vi var alle enormt bitre og ærgerlige over resultatet. Der var stilhed og skuffelse i omklædningsrummet bagefter, hvor jeg tror, man kunne høre en knappenål falde til jorden. Men vi må også sige, at det er for dårligt, at vi taber den her kamp i sidste minut. Vi skal generelt være mere kyniske, og det er især på den sidste standardsituation, som de scorer på.
 
- Defensivt var det langt hen af vejen en godkendt kamp, men vi må erkende, at vi igen ikke skaber ret meget offensivt, og det er noget, vi skal arbejde på at forbedre her i vinterpausen, lyder det fra cheftræneren.
 
 (Foto: Dannie Rosenkrantz)
 


Efter aftenens kamp har cheftræner Allan Kuhn nu stået i spidsen for Hobro IK i et halvt år, og det er ikke nogen hemmelighed, at særligt den første halvdel af efterårssæsonen har været hård.
 
- Jeg vil gerne dele efteråret op i to dele, hvor den første del var vanvittig hård. Vi lukkede generelt mange mål ind, men især på de defensive standardsituationer så vi skidt ud. Vi havde også mange skader, og vi fik nogle store nederlag imod os, hvilket gjorde rigtig ondt.
 
- Anden halvdel af efteråret har været bedre. Her har vi stået godt i vores defensiv, hvilket har været med til at give os nogle sejre på hjemmebane. Vi har i en længere periode spillet op mod samtlige af vores modstandere og været med i kampene helt til det sidste. Der er selvfølgelig nogle kampe, hvor jeg gerne så, at vi havde fået et større udbytte pointmæssigt, men vi må også sige, at vi har haft svært ved at skabe de helt store chancer. Så vi er alle enige om, at det offensive er et punkt, hvor vi skal forbedre os i vinterpausen, slutter Allan Kuhn.

Tilbage til oversigten