Kuhn: Enormt skuffet og frustreret

Hobro IK startede kampen godt mod Randers FC og var helt med i kampen indtil 1. halvlegs sidste fem minutter, hvor randrusianerne scorede to gange. ​Det var derfor en frustreret og ærgerlig cheftræner, HIK TV fangede efter dagens 0-3-nederlag.

- Jeg er enormt skuffet og frustreret. Jeg synes, det er en kamp, vi har styr på de første 40 minutter. Så er der to frekvenser i 1. halvleg, der pludselig går ind med en dårlig følelse til pausen, og vi er bagud 2-0 i en kamp, jeg synes, vi har totalt styr på, så det er en meget frustrerende dag at være Hobro-træner, sagde Allan Kuhn efter kampen.Allan Kuhn erkendte også, at de to scoringer kort før pausen havde sat sine spor på selvtilliden hos Hobro-mandskabet i pausen.

- Man kan godt se det nede i omklædningsrummet. Det er mit arbejde at få dem op igen. Man kan jo se, at de er ramt, og lige pludselig går vi fra en god følelse til en dårlig følelse. Vi får den Djiby-chance for at komme på 1-2, som ville give kampen nyt liv. Så bliver det 3-0, og så handler det om ikke at lukke flere mål ind. Det store problem, vi har lige nu, er, at vi lukket alt for mange lette mål ind. Vi har lukket 15 mål ind i seks kampe. Vi skal jo være rigtig gode til ikke at lukke mål ind, så det ærgrer og frustrerer mig helt vildt.

Næste opgave for Allan Kuhns tropper er hjemme på DS Arena mod AGF fredag den 24.


Tilbage til oversigten