KVIK-Aalestrup bydes velkommen som samarbejdspartner

KVIK-Aalestrup IF bydes velkommen som samarbejdspartner..

KVIK-Aalestrup IF er netop indtrådt i et samarbejde med Hobro IK. Vi er ganske overbeviste om, at KVIK-Aalestrup, ligesom vores andre samarbejdsklubber vil få noget ud af at kigge mod Hobro.

Vi har i hvert fald en intention om, at vi vil hjælpe klubben med at udvikle sig; både på klubplan, på trænerplan og på spillersiden.

Der indgår forskellige punkter i samarbejdsaftalen, men bl.a. kan trænere fra KVIK-Aalestrup IF deltage på inspirationsdage, oplevelsedage og DBU trænerkurser i Hobro IK.
Lige sådan vil Hobro også sende trænere ud til samarbjedsklubben til gæste-/inspirationstræninger, hvor der kan være forskellige fokuspunkter, og Hobro vil forklare, hvordan og hvorfor vi træner, som vi gør, i en given aldersgruppe.

Hobro IK vil gerne gøre tingene på vores egen måde, og i forhold til samarbejdsklubber, så er det vigtigt for os, at partnerne føler, de får noget håndgribeligt ud af samarbejdet.

Vi håber på, at vi på sigt ser nogle af de allerbedste spillere fra KVIK-Aalestrup IF på 1. holdene i Hobro IK, og hvem ved, måske en kommende superligaspiller...!

Stort velkommen til KVIK-Aalestrup IF.Tilbage til oversigten