Målløs første testkamp i Tyrkiet

Under sydens sol spillede Hobro IK testkamp mod polske Zaglebie Lubin denne eftermiddag. Testkampen var den første af slagsen for mandskabet fra Mariagerfjord under træningslejren i Tyrkiet.
 
Hobro-spillerne var klar fra første minut, og særligt Vito Hammershøy-Mistrati var involveret i mange gode situationer i kampens første minutter. Allerede i første minut fik han sendt en afslutning mod mål, men han fik ikke ordentligt træf på bolden, som blev sendt forbi. Minuttet efter fik Kirkevold sendt et fladt indlæg ind til Mistrati, som igen forsøgte med en afslutning, men denne gang blev bolden blokeret ud til hjørnespark.
 
Da kampen var omkring 10 minutter gammel fik Vito sendt et perfekt fladt indlæg ind til Wilfried Domoraud, men franskmandens afslutning blev sendt lige forbi Lubin-målet.
 
Efter et kvarters spil fik polakkerne spillet sig frem til deres første store mulighed, da Jagiello Filip blev spillet fri på kanten af feltet. Herfra fik han sendt en afslutning snert forbi Jesper Rasks mål.
 
Få minutter senere var vi vidne til en fremragende solotur fra Pål Kirkevold, der med en tunnel fik sat sin direkte modstander af, hvorefter han forsøgte med en fræk hælafslutning, som Lubin-keeperen dog fik reddet. Returbolden røg direkte hen til Edgar Babayan, som fik en stor mulighed for at gøre det til 1-0, men kantspilleren misbrugte ved at sende bolden forbi mål.
 
Herefter faldt antallet af chancer i kampen markant. Generelt var Zaglebie Lubin mest på bolden, men de formåede ikke at omsætte boldbesiddelsen til de store målchancer.
 
Der blev ikke scoret i første halvleg, hvorfor stillingen var 0-0 ved pausefløjt.
 

Vito Hammershøy-Mistrati spillede en god kamp på den centrale midtbane. (Foto: Dannie Rosenkrantz)
 

Den sidste skarphed manglede
Som det var tilfældet i begyndelsen af første halvleg, var Vito Mistrati klar fra startfløjtet. Allerede i første minut af anden halvleg fik han sendt et indlæg ind mod Wilfried Domoraud, der med en forsvarsspiller hængende på ryggen alligevel fik headet mod mål. Keeperen reddede dog forsøget.
 
Efter en times spil var Kirkevold på spil i højre side. Ude fra hjørneflaget var han på en længere dribletur ind i banen. Da han ikke kunne komme til afslutning afleverede han i stedet til Edgar Babayan, der trykkede af, men fik dirigeret sin afslutning lige ind i lapperne på målmanden.
 
Med et kvarter tilbage af kampen fik Frans Putros sendt en bold i dybden mod indskiftede Quincy Antipas, der forsøgte med et indlæg ind mod Mikkel M.P. Bolden blev i stedet blokeret hen til Alexander Baun, som også forsøgte at finde Mikkel M.P., men som heller ikke lykkedes med det.
 
Fem minutter senere fik Pål Kirkevold sendt en knaldhård afslutning afsted mod mål efter en fin dribletur, men bolden sneg sig lige over overliggeren.
 
Hobro-mandskabet stod for klart flest chancer i kampen, men ind ville bolden ikke. Derfor endte testkampen mod Zaglebie Lubin målløst 0-0. Næste testkamp venter på lørdag, hvor et opgør mod FC Slovacko venter.
 
 
Kampfakta:
Hobro IK 0-0 Zaglebie Lubin (0-0)
 
Hobro-opstilling:
Jesper Rask
Frans Putros – Yaw Amankwah – Rasmus Minor – Björn Kopplin
Danny Olsen – Vito Hammershøy-Mistrati – Jonas Brix-Damborg – Edgar Babayan
Pål Alexander Kirkevold – Wilfried Domoraud
 
Udskiftninger:
Ud: Edgar Babayan - Ind: Mikkel Mejlstrup Pedersen (61. min)
Ud: Vito Hammershøy-Mistrati – Ind: Jacob Tjørnelund (66. min)
Ud: Wilfried Domoraud – Ind: Quincy Antipas (71. min.)
Ud: Danny Olsen – Ind: Alexander Baun (71. min.)
Ud: Frans Putros – Ind: Mathias Haarup (87. min.)

Tilbage til oversigten