Mads Justesen bliver salgschef i Hobro IK

Til sommer er det slut med 35-årige Mads Justesen på Hobro IK’s Alka Superliga-hold, da han indstiller fodboldkarrieren. Anføreren fortsætter dog i klubben, da han efter sæsonen ansættes som klubbens nye salgschef.
 
I 14 år har Mads Justesen været at finde på Hobro IK’s førstehold, som han har været med til at føre hele vejen fra Danmarksserien til Alka Superligaen. Når denne sæson er færdigspillet, lægger anføreren støvlerne på hylden, men det betyder ikke, at Mads Justesen stopper i Hobro IK.
 
Når sæsonen er færdigspillet ansættes Mads Justesen således som Hobro IK’s nye salgschef, og dermed skal den nuværende anfører altså være med til at udvikle klubben uden for kridtstregerne fremover.
 
- Vi er rigtig glade for, at vi kan præsentere Mads Justesen som klubbens nye salgschef. Mads har været en frontfigur for klubben gennem mange år og har den vej igennem opbygget mange stærke og positive relationer, som er vigtige at have, når man arbejder med salg, forklarer bestyrelsesformand i Hobro IK A/S, Lars Kühnel.
 
Hobro IK har tidligere haft succes med at have en tidligere anfører til at arbejde med salg i form af Rasmus Ingeman, der først var sponsorkoordinator i flere år og senere salgschef frem til april 2018, hvor han stoppede i klubben. Netop den succes har også haft indflydelse på beslutningen om at ansætte Mads Justesen som salgschef i klubben. 
 
- Vi har haft stor succes med at have en anden tidligere anfører i form af Rasmus Ingeman til at stå i spidsen for salgsarbejdet, og derfor tror vi også, at det bliver rigtig godt for klubben at have Mads Justesen ansat i en lignende rolle, siger Lars Kühnel.
 

Efter sæsonen takker 35-årige Mads Justesen af som spiller, hvorefter han ansættes som salgschef i Hobro IK. (Foto: Dannie Rosenkrantz)


35-årige Mads Justesen glæder sig over at fortsætte i klubben og ser frem til det arbejde, der venter efter sæsonen.
 
- Jeg er både glad og stolt over, at jeg også kan bruges i klubben uden for kridtstregerne. For mig handler livet om at udfordre sig selv, og det her en udfordring, jeg virkelig glæder mig til at prøve kræfter med, siger Mads Justesen.
 
- Jeg har valgt, at jeg vil fortsætte indenfor fodboldverdenen efter spillerkarrieren, og jeg er meget glad for, at jeg fortsat skal være i Hobro IK efter denne sæson. Klubbens administration udgøres af et spændende og ungt team anført af vores erfarne drifts- og eventchef, og jeg glæder mig meget til at blive en del af det team. Jeg er sikker på, at vi kan lære hinanden en hel masse og i fællesskab løfte klubben uden for kridtstregerne.
 
Selvom fremtiden nu er på plads for Mads Justesen, så er der kun én opgave, der er i fokus i øjeblikket.
 
- Lige nu fokuserer jeg fuldt ud på at spille fodbold og sikre, at Hobro IK også spiller i Alka Superligaen i næste sæson. Salgsarbejdet starter først efter sæsonen, lyder det fra Mads Justesen.


(PRESSEMEDDELELSE 16-04-18)

Tilbage til oversigten