Mandag var Fyrkat Q U11 B i kampe

U11 B holdet skulle mandag d 27 maj til første turneringsrunde efter ombrydningen i B rækken. Det var i Havndal hvor holdet skulle spille mod vores evige rivaler fra Ommersyssel og Helsted.
 
Inden ombrydningen havde holdet også spillet mod netop disse to modstandere hvor det blev til et nederlag på 2-6 mod Ommersyssel og en sejr på 2-1 mod Helsted i en meget tæt kamp hvor vi var heldige med at løbe med sejren. Ved stævnet i Gjerlev løb Helsted med sejren på 2-1.
 
I første kamp var det Ommersyssel der modstanderen. Vi havde til dagens stævne byttet lidt rundt på pladserne og nye i forsvaret og nye i angrebet.
 
Vi var enige om at det i dag var vigtigt at vi hele tiden havde øje på deres hurtig angriber og at vi hele tiden skulle bevæge os når vi havde lavet en aflevering. Sidst men ikke mindst fokus på at få forsvarerne med frem for at lukke hullerne på midtbanen når vi var i angreb.
 
Vi kommer rigtig godt fra start og får lagt et godt pres på modstanderen og har flere gode forsøg udefra. Der blev virkelig gået til stålet så meget så vi måtte lave en hurtig udskiftning af Katrine efter hun havde fået en modstanders støvle i ansigtet med en blødende læbe som resultat. Dog ikke noget der hindrede hende i at spille videre senere.
 
Ca midtvejs i halvlegen kommer vi fortjent på 1-0 efter at Natascha bliver spillet fri på kanten af feltet af Carla D . Hun laver et par fikse træk hvorefter hun sparker bolden ind op under overliggeren.
 
Efter scoringen begynder Ommersyssel at gribe spillet og presser spillet op på vores banehalvdel dog uden at komme frem til nævneværdige chancer. Dog går vi lidt i perioder over til febrilsk at sparke bolden væk uden at orientere os hvorefter modstanderen nemt kan samle bolden op.
 
Vi kommer til pause med 1-0 og med en rigtig god fornemmelse. Anden halvleg bølger meget frem og tilbage. Spillet hænger i perioder rigtig godt sammen og har mange gode kombinationer op af banen. Flot spil over kanterne af Katrine og Isabella J der ved flere lejligheder kommer frem til gode indlæg. I den modsatte ende rydder Caroline, Anna B og Selma godt op sammen med Julie. Vi kommer på 2-0 efter en situation hvor Anna B bryder spillet i vores forsvar og tager bolden med sig. Natascha løber i dybden og får en perfekt aflevering fra Anna og er alene med målmanden(pigen....hva hedder det

Tilbage til oversigten