Manglende skarphed i testnederlag i Viborg

Hobro IK gæstede Viborg FF i sommerens anden testkamp, og her var hjemmeholdet skarpest i de offensive aktioner, hvilket resulterede i et 1-3-nederlag. Danny Olsen kom på måltavlen for de gulblusede fra Mariagerfjord.
 
I bagende solskin spillede Hobro IK sommerens anden testkamp, hvor Viborg FF var værterne.
 
Sidste sæsons topscorer Pål Alexander Kirkevold var grundet sygdom ikke med i dagens testkamp. Det gav cheftræner Allan Kuhn anledning til at teste en angrebsduo bestående af Julian Kristoffersen og Sebastian Grønning.
 
Mandskabet fra Mariagerfjord fik ikke den bedste start på opgøret, da Viborgs Emil Scheel sendte bolden ind bag Jesper Rask med en velplaceret afslutning allerede efter seks minutter.
 
I perioden efter føringsmålet formåede Hobro IK ikke rigtig at få spillet til at flyde, og flere boldtab resulterede i stedet i farlige Viborg-situationer, dog uden mål til følge.
 

(Foto: Dannie Rosenkranz)


Som kampen skred frem blev spillet med bolden dog bedre og bedre, og i de sidste 20-25 minutter af anden halvleg dominerede de gulblusede med bolden, men skarpheden manglede på banens sidste tredjedel.
 
Selvom Allan Kuhns mandskab pressede på for udligningen, så var det hjemmeholdet fra Viborg, der fik øget til 2-0 lige inden pausefløjtet, da Mikkel Knudsen bragede bolden ind bag en chanceløs Jesper Rask.
 


(Foto: Dannie Rosenkrantz)

 
Spilovertag gav ikke fuldt udbytte
I de første minutter af anden halvleg var Viborg det bedste mandskab med bolden, men som det var tilfældet i første halvleg, blev Hobro IK bedre og bedre, som kampen skred frem.
 
Da uret rundede 55 minutter fik Jesper Bøge sendt et fladt indlæg ind i boksen, men han ramte ikke en holdkammerat, hvorfor Viborg-forsvaret i stedet fik clearet. En lignende situation opstod få minutter senere, da den fransk-chilenske gæstespiller Adrian Sahibeddine afdriblede sin direkte modstander og sendte et fladt indlæg ind i boksen, men igen ramte indlægget ikke en medspiller.


(Foto: Dannie Rosenkrantz)
 

Mod kampens afslutning satsede Hobro-mandskabet mere og mere i jagten på at komme tilbage i kampen. Det gav blandt andet en mulighed til Sebastian Grønning, der headede et indlæg mod mål, men lige ind i lapperne på Viborg-keeperen. Kort efter misbrugte Emmanuel Sabbi også en stor hovedstødschance efter et glimrende indlæg fra Frans Putros.
 
Generelt fik Hobro-mandskabet skabt en hel del i offensiven, men skarpheden manglede, når bolden befandt sig omkring Viborgensernes målfelt.
 
Efter otte minutter tilbage af opgøret gav Hobro-presset endelig udbytte. Frans Putros spillede indskiftede Danny Olsen fri foran mål, og den rutinerede midtbanespiller sendte sikkert bolden i netmaskerne.

(Foto: Dannie Rosenkrantz)

 
I minutterne efter reduceringen misbrugte Edgar Babayan en stor mulighed for at sparke bolden i mål fra tæt hold, da kantspillerens afslutning strøg lige forbi den fjerneste opstander.
 
I stedet for en Hobro-udligning fik Viborg FF øget til 3-1 kort inden slutfløjt, da unge Alexander Molberg uheldigvis kom til at begå straffespark. Straffesparket sparkede Mikkel Vestergaard ind bag Jesper Rask til 3-1, og det blev også kampens resultat.
 
Hobro IK spiller testkamp igen næste lørdag, hvor modstanderen er Vendsyssel FF.
 
 
Kampfakta:
Viborg FF 3-1 Hobro IK (2-0)

Mål:
Viborg FF – Hobro IK 1-0, Emil Scheel (6. min.)
Viborg FF – Hobro IK 2-0, Mikkel Knudsen (45. min.)
Viborg FF – Hobro IK 2-1, Danny Olsen (82. min.)
Viborg FF – Hobro IK 3-1, Mikkel Vestergaard (88. min.)(Straffespark)

Hobro-opstilling:
Jesper Rask 
Jesper Bøge – Mathias Haarup – Rasmus Minor – Frans Putros
Martin Mikkelsen – Nicholas Gotfredsen – Vito Hammershøy-Mistrati – Edgar Babayan
Sebastian Grønning – Julian Kristoffersen

Udskiftninger:
Ud: Nicholas Gotfredsen - Ind: Mikkel M. Pedersen (46. min.)
Ud: Julian Kristoffersen - Ind: Emmanuel Sabbi (62. min.)
Ud: Martin Mikkelsen - Ind: Adrian Sahibeddine (62. min.)
Ud: Vito Hammershøy-Mistrati - Ind: Danny Olsen (66. min.)
Ud: Mathias Haarup- Ind: Alexander Molberg (85. min.)

Tilbage til oversigten