Martin Thomsen hædret for Årets Mål 2014

Martin Thomsen blev i dag ved Dansk Fodbold Award i Odense hædret gennem tildelingen af prisen for Årets Mål 2014.
 
Hvert år hylder DBU de helt ekstraordinære præstationer i dansk fodbold ved Dansk Fodbold Award. DBU får i kategorien Årets Mål hjælp fra de danske fodboldfans, og mange af dem har værdsat Martin Thomsens flotte langskudsmål fra kampen mod Randers FC den 27. juli sidste år på AutoC Park i Randers.
 
Den 32-årige midtbanespillers mål blev rent faktisk vurderet som årets bedste i den netafstemning, som DBU har gennemført. Hele 35 procent af de afgivne stemmer pegede på målet sat ind af Hobro´s nummer 10.
 
Med årets mål skriver Martin Thomsen sig ind i historien med profiler som Michael Krohn-Dehli, Nicklas Bendtner og Jon Dahl Tomasson, der alle tidligere har modtaget prisen.
 
”Jeg er utrolig glad og stolt over, at jeg sammen med mine holdkammerater har vundet denne pris. Jeg vil for altid lade prisen være et symbol på det fodboldeventyr vi alle var med til at skrive i 2014. Samtidig håber jeg, at prisen kan være en inspirationskilde til de fodboldspillere, unge som ældre, der ikke befinder sig på førsteholdet eller i landets bedste række,” siger Martin Thomsen, der også benytter lejligheden til at takke de mange fans og fodboldelskere, der har stemt på ham.
 
Sportschef Jens Hammer Sørensen, der for halvandet år siden hentede Martin Thomsen til Hobro fra 1. divisionsklubben Skive IK, er også stolt og begejstret over den tildelte hæder.
 
”Det var et superflot mål, og jeg er rigtig glad på Martin og klubbens vegne. Vi har lavet nogle flotte mål i turneringen, hvor Martin allerede har sin andel heri. Vi har altid vidst, at Martin har en rigtig god venstre fod, men nu ved hele Danmark det også,” siger Jens Hammer Sørensen.
 
Martin Thomsen kunne ikke selv være til stede for at modtage prisen i Odense som følge af den igangværende konflikt mellem DBU og Spillerforeningen. I stedet vil Martin Thomsen blive hyldet foran hjemmepublikummet forud for lørdagens kamp på DS Arena mod FC Nordsjælland.

Tilbage til oversigten