Mikkelsen: En hård skæbne

Efter 120 minutters spil måtte Hobro IK kapitulere mod FC Midtjylland, og dermed blev kvartfinalen endestationen i denne sæsons DBU Pokalen. En hård skæbne for Hobro-mandskabet, mener Martin Mikkelsen, der ellers udlignede i anden halvleg af den forlængede spilletid.

- Det er en hård skæbne. Der er ingen tvivl om, at Midtjylland var det bedste hold i dag, men vi holder ud og får skabt noget spænding meget sent i kampen. At de så går lige op og scorer bagefter, det er tungt. Men det var en naturlig konsekvens af kampens forløb, at de vandt. De var gode, siger Martin Mikkelsen.

- Især i første halvleg havde vi rigtig svært ved at dæmme op for dem, men det bliver bedre i anden halvleg. Det er som om, de har optræk til rigtig mange chancer, men på en eller anden måde får vi alligevel afværget i sidste øjeblik, og det er stærkt.

- Vi fightede, synes jeg, og får så endelig sat et par gode angreb sammen i den forlængede spilletid og får scoret. Og så er det jo vildt uheldigt ved deres sidste mål, så det er ærgerligt, lyder det fra Hobro-målscoreren.

 

Tilbage til oversigten