Mikkelsen: Tror vi går en god sæson i møde

Fredag aften sparker Hobro IK årets Superliga-sæson i gang, når mandskabet fra Mariagerfjord gæster oprykkerne fra Vejle. De gulklædte var senest i aktion i Superligaen den 13. maj, og to måneder senere spilles der igen om point, hvilket Martin Mikkelsen ser frem til.
 
- Ja, det gør jeg helt sikkert, men det er jo ikke fordi, sommeroptakten er vildt lang, så det føles egentlig ikke som om, det er så lang tid siden, lyder det fra Martin Mikkelsen.
 
I opstarten har Hobro IK spillet tre testkampe, hvor det er blevet til et uafgjort resultat samt to nederlag, men Allan Kuhns tropper har trænet godt på at rette de ting, der skulle rettes. Derfor tror Martin Mikkelsen da også, at de sidste procenter nok skal komme, når der også er point på spil.
 
- Jeg vil sige, at de træningskampe, vi har spillet, det har ikke været alt for godt. Vi har spillet en uafgjort og tabt to, og de to kampe vi har tabt, har været til hold, vi gerne vil måle os med og måske også være bedre end. Heldigvis ved vi, hvad der har været galt, og jeg synes, vi har trænet rigtig godt på at rette det. Og når der så kommer point på spil, så kommer de sidste procenter, det er jeg sikker på, fortæller midtbanespilleren.
 
Med Allan Kuhn som ny cheftræner samt en række tilgange og afgange på spillerfronten, så bliver det et anderledes Hobro-hold, vi får at se i den kommende sæson, vurderer 32-årige Martin Mikkelsen, der spår mandskabet fra Mariagerfjord en god sæson.
 
- I sagens natur bliver det selvfølgelig et andet hold, fordi vi har mistet nogle gode spillere og store personligheder, så der er nogle store sko at skulle udfylde. Men det er jo det fede ved, at når en tavle vaskes ren, så er der plads til at skrive noget nyt, og jeg synes, vi har et rigtig spændende hold. Jeg tror på, vi går en god sæson i møde, lyder det afslutningsvis fra Martin Mikkelsen.
 
Fredagens Superliga-opgør mod Vejle Boldklub fløjtes i gang klokken 18.00.

Tilbage til oversigten