Mikkelsen: Umenneskeligt at dyrke den her sport
Hobro IK slog mandag Vendsyssel FF 3-2 i en underholdende og dramatisk kamp, som gav spænding til det sidste. Sejren er en lettelse - især efter en dårlig første halvleg, fortæller en udmattet Martin Mikkelsen.
 
- Det er en lettelse. Det var meget, meget nervepirrende. Man kan godt mærke, at vi nærmer os afslutningen, og det er altid specielt. Vi hænger lige præcis i. Det er en mærkelig sport, for jeg synes, vores første halvleg er noget af det ringeste, vi har spillet hele sæsonen, men vi fører 2-0 ved pausen. Sådan er det nogle gange. Og så var det bare noget rod i anden halvleg. Det tippede til vores fordel, og vi er med endnu, så det er fedt.
 
- Det er umenneskeligt at dyrke den her sport, når der er så meget på spil, siger Martin Mikkelsen med et smil på læben og fortsætter.
 
- Nøglen er at bevare roen, så det er et paradoks. Men vi klarede den i dag, og det var skønt at få lavet nogle mål. Og især fedt for Vito, for han har virkelig fortjent at få sådan et riv der. Det var også stærkt af Pål, siger Hobro IK’s nummer 26 og forklarer slutteligt.
 
- Der var mange plusser, men vi er ikke et komplet fodboldhold endnu.
 
Martin Mikkelsen og resten af Hobro-mandskabet spiller den sidste kamp i gruppespillet fredag aften, hvor turen går til Aalborg.

Tilbage til oversigten