Minor: Ærgerligt at vi giver AGF så meget initiativ

Sæsonens første kamp endte 1-1, da AGF gæstede DS Arena. Emmanuel Sabbi bragte Hobro IK på sejrskurs efter en times spil, men derefter overtog gæsterne kontrollen og fik udlignet, hvilket ærgrer forsvarsgeneralen Rasmus Minor.
 
- Jeg er lidt ærgerlig lige nu her. Jeg synes, vi lader os falde lidt for meget tilbage på banen, efter vi er kommet foran på et flot mål, som vi har snakket om og arbejdet med, siger Rasmus Minor og fortsætter:
 
- Alle folk arbejder knaldhårdt, og vi er glade for organisationen og måden, folk arbejder for hinanden på. Det er lidt ærgerligt, at vi giver dem så meget initiativ, fordi jeg synes egentlig, vi havde okay styr på dem indtil da, uddyber han og fortæller om samarbejdet med den nye forsvarsmakker Anel Ahmedhodzic:
 
- Jeg synes, Anel er gået ind fra starten af og har grebet dirigentstokken. Han er en ung spiller med en stor autoritet og kølighed, så det har været nemt. Der er kæmpe potentiale i ham, og jeg glæder mig til at udvikle samarbejdet endnu mere.
  

Dagens kamp var Rasmus Minors første, siden han måtte udgå i sidste sæsons playoff-kamp mod Vejle Boldklub efter et spark i hovedet, og forsvarsspilleren var glad for at være tilbage.
 
- Det er dejligt at være tilbage. Jeg har været lidt nervøs, men har ikke været bange for at skulle tilbage. Sundhedsstaben, trænerne og holdkammeraterne har givet mig den plads der skulle til, og så har vi taget det step-by-step.
 
- Jeg har haft nogle gode snakke med familien, så jeg er tryg og har det godt. Så nu spiller jeg med en hjelm, og så håber vi, der er en magnet i den, så jeg kan putte nogle kasser ind med hovedet, joker han.
 
Med 4.236 tilskuere var DS Arena ganske velbesøgt, og det glædede forsvarsgeneralen.
 
- Flot opbakning og flot vejr. Især flot på sådan en mandagskamp. Det er høj klasse, og jeg synes, det er dét, der kendetegner vores lille by og vores lille klub. Stor cadeau til dem. De er med os, om det går godt, eller det går skidt. Så det er bare fedt, slutter han.
 
 

Tilbage til oversigten