Minor: Glæder mig til at komme i gang igen

Grundet landskampe har der været en mindre pause i Superligaen. Selvom det har været godt med en lille pause, så glæder Rasmus Minor sig til at komme i gang igen på søndag, hvor et opgør mod Vendsyssel FF venter.
 
 
Forsvarsspilleren Rasmus Minor rundede et skarpt hjørne, da han i går fyldte 30 år, og det blev fejret med manér, da der blev afholdt surprise party for forsvarsspilleren.
 
- Jeg havde en fremragende fødselsdag med surprise og det hele. Stor cadeau til konen derhjemme. Det var super. Fede gaver, synes jeg. Selvom jeg blev 30, så fik jeg nogle gode gaver til et stort legebarn, siger Rasmus Minor, der er lidt i tvivl om, hvorvidt 30 år er den bedste fodboldalder.
 
- Det ved jeg ikke. Jo, det kan da godt være som midterforsvarer, at det er der omkring de 30. Jeg synes, jeg har haft mange gode år, men det kan da godt være, det er nu, det peaker for mig. Det kunne da være fedt, sammen med holdet, at få nogle point.
 
Grundet landskampe har Rasmus Minor og holdkammeraterne ikke været i aktion i Superligaen siden 1. september, og det har været godt med en lille pause.
 
- Ja, det har det for krop og hoved. Det har været utroligt dejligt lige at få tankerne på nogle andre ting, og så synes jeg, vi har fået trænet godt igennem her i den sidste uge.
 
- Der er blevet bygget lidt på fysisk, og der er blevet arbejdet lidt i organisationen. Så har vi fået snakket nogle ting igennem omkring dødbolde for eksempel. Så der er blevet arbejdet med lidt forskellige ting, lyder det fra forsvarsspilleren, der ser frem til at komme i aktion igen på søndag, hvor Vendsyssel FF er modstanderen.
 
- Jeg ser frem til den lige som alle andre kampe. Jeg glæder mig. Vi havde en træningskamp mod dem her inden vi startede op, hvor vi gjorde nogle ting godt og nogle ting mindre godt, som vi skal have kigget lidt på. Så jeg glæder mig sindssygt meget til at komme i gang igen efter en lille landsholdspause.
 
Kampen mod Vendsyssel FF fløjtes i gang kl. 12.00 på søndag på Nord Energi Arena i Hjørring.

Tilbage til oversigten